Partyflock
 

20 Years Multigroove

· The Delicate Sound of Thunder
album,26 · goed · ical
20 Years Multigroove
30 mei 2011
georganiseerd door Site

Paradiso (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 6-8
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs 20 Years Multigroove

Voorverkoop:€ 25,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 21:00, met 1 bezoeker.
Stemresultaat: goed
geweldig3315%
zeer goed4822%
goed8037%
ok209%
voldoende136%
onvoldoende94%
slecht31%
zeer slecht21%
waardeloos94%

40 waarderingen

Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Organ Donors ole ole
FEEST :lief: :cheer:
Slecht feest en paradiso mag wel eens iets aan vetilatie doen, komt genoeg geld binnen zou je denken, wat een kut tent als het een beetje warm is buiten. Rookhok ook heel slecht! Muziek bagger! Waar waren die ouwe platen dan?????
Poldergirl
Was een erg leuk feest alleen een beetje warm
Tech(d­i)no:r­oflol:
Ja heel vet hoor die fucking Hardstyle op multigroove 20 jarig bestaan:S NOT!!!!! Als jullie maar blijven zeggen dat het zo vet was dan blijft dat straks zo en dan gaat de oldstyle voorgoed het graf in. Heel jammer mensen en vooral heel jammer organisatie!!!!!!
waardeloos feest!
BARTJERUNS
Veel ouwe gabbers,fijn.Vrolijke sfeer,wel FUCKING HEET met alleen beneden 2 blazers.Vette beats,veeeeel te weinig oldschool.Toch lekker 5 uur gesprongen.Rheeza was ja wahnsinnig, whoea!!!
[SF] BeterA­apdanN­oot,Mi­es**­
Was super gezellig! Weer een toppertje. Behoorlijk heet in de zolder, daar waar vet gedraaid werd. Main was ook nice. Heb weer lekker gedanst. (L) Multi & Paradiso :respect: Thanx Daan, Jacy, Rosy en Zinz!(F) Beetje jammer trouwens van het beladen van Partyraiser met bier..
popje76
wat een telurstelling... teveel hardstyle, de beste muziek kwam uit de attic,maar daar was het giga warm!!!jammer van dat voetbalgezeur.gelukkig niks van meegekregen.kan iemand mij vertellen wat er in de parkeer garage aan de hand was?wij mochten er nog uit,maar toen stond er al ME,politie,ambulance en politiehonden!!!wat een toestand....
maribe­uktdeh­elenac­htdoor
MulltiZWEET, wat was het warm in de enigste gezellige zaal! Ben wel een beetje teleurgesteld, want normaal izijn Multigroove feesten veeeeeeel beter/harder&gezelliger! Wat een onzin om "Ämsterdan Hooligans en Joden" te gaan schreeuwen. De hele sfeer veranderde daardoor! Deze mensen begrijpen het feestbegip duidelijk niet.
Ik heb het wel gezellig gehad met leuke mensen :) maar pff wat een kut locatie! Veel te warm, veel te glad, en wat een raar publiek... biertjes gooien naar Partyraiser omdat ie toevallig uit Den Haag komt :frusty: waar gaat het over? Dat stomme geruzie tussen de steden, we leven toch allemaal in Nederland!!
Tha Rookie
Ja jammer van Partyraiser en (Y) voor Chosen Few die dat toch best goed heeft opgevangen. JP was de held van de avond :respect:
Super feest gehad met leuke mensen:D:D:D
niknak :devil:
tja de main was mn ding niet, maar early zaaltje was echt een sfeertje, lang niet meer gehad :D goed volk, goeie locatie, lekkere setjes en de organisatie (y)! de overdosis vaagheid maakte 't helemaal af ;)
Ritalin
Nou vond het maar een matig feestje!Het was veelste warm en daar werd helemaal niks aan veranderd!roken was in dat hok gewoon een straf!In de early zaal werd wel vet gedraaid maar ja..gewoon veeeeel ste warm om te dansen!de main ging wel maar daar was de muziek niet multigroove.Hardstyle op multigroove????en dan zou eindelijk hardcore worden gedraaid op de main,,,,hele avond op gewacht!!(andere zalen waren gewoon te warm!) WORD IE WEGGEPEST!WTF!!heb ik hier de hele avond op gewacht!ik wil me geld terug!
Rheeza -0- heldin!
*Backfire*
Dikke party! ben zo te horen wel op tijd weggegaan.. mocht alleen de parkeergarage niet in want die zat vol met politie :P
Spriesje
Aardig feestje, jammer van de afsluiting.
Cubic
Ik vond het een dik en gezellig feestje! Heerlijk uit m'n dak gegaan! Muzikaal gezien was het niet altijd 100% volgens mijn verwachtingen maar zeker goed genoeg en daarvoor :respect: to Daniele Mondello, Thera, Express Viviana, Leviathan, Rheeza en Chosen Few! :respect: Jammer van die 'Amsterdam Hooligans' die zichzelf zo 'sportief' vonden om Partyraiser met een glas bier te bekogelen... Bedankt :nee: Maar buiten dat om één en al gezelligtheid! :yes:
HaRDCoRe !!!
zo die misselijke bovenste zaal was weer lkkr naar. toppie
Enigma
wat een teleurstelling.... waar was de oldschool??
Muiszje
prima vermaakt, niets van vechtpartij of biergooierij meegemaakt dus was voor mij best geslaagd feestje; helaas: warmte, gladde vloer, te kleine early zaal en af en toe het geluid, voor de rest: TOP :P
john-blaze
Dikke Shit!! Multigroove Rules!!
Da Killah
rheeza chosen few en leviathan de hogtepunten, geluid stond niet echt optimaal in Attic. en de fucking tering wat was het heet!
beveileging waardeloos echt waardeloos
DanielV
Noohhhhh wat een ziek vette avond!!!
The Untalented One b)
Wat een lekker feesie! Chosen Few :D ging der lekker op man!
Anoukkie
te DIK gewoon!!! Attic was echt de hele tijd top! Alleen de security wilde ik wel even een stompje verkopen!
!*­! *­SuuS*­ !*­!
:frusty: Wat een stelletje rukkerz zijn jullie zeg om dit te gek te vinden :[ wat een klote feest!! Wat verwacht je nou van Multi, zeker geen HARDSTYLE :kots: in twee zalen!! en er dan nog eens uitgetieft worden :dood: Knakkers!! Heeeeeeeeeeel SLECHT!!
Thera en Mondello :respect: en de 2 helden van het feest Rheeza en Chosen Few
Super gewoon. Leviathan, Rheeza, Chosen few, stelletje party specialisten!
Its me Ronnie
Super naar me zin gehad Rheeza top set gedraaid iedereen zat zo te stampen dat de hele verdieping bewoog en de plaat soms oversloeg haha zegt genoeg over hoe lekker die set was toch
geweldig leuk feest, allen stond het geluid wel erg zacht vond ik.en rheeza top set (Y):respect:
RHEEZA
Multi & Paradiso :respect: Publiek :respect: Tnx everyone!!!
dj chosen few
THANKS TO EVERYONE FOR THE GREAT ATMOSPERE AND PARTY PEOPLE AT MultiGroove 20 YEARS!! _0_
Hermaniak (Gabber Syndrome)
meer van verwacht helaas
nuchtere hein
tot iets van 1 uur was de muziek echt vet! daarna vond ik het echt kut! en door die gruwelijke hitte ben ik lekker weg gegaan ver voor de sluiting. lataa lataa
gruwelijk :respect: feessie weer! ben schandalig lekker los gegaan.
Don Thomassi
vette party. beetje jammer van de vechtpartij op het einde...
Rick.the.J
waar is het knopje na geweldig???

Line-up 20 Years Multigroove

1Main Stage – Harddance / / Hardstyle / / Hardcore
za 22:00 - 23:30:  hardstyle, trance, techno, hardcore
za 23:30 - 00:30:  hardcore, hardstyle
zo 00:30 - 02:00:  Verenigd Koninkrijk
zo 02:00 - 03:00:  Italië hardstyle
zo 03:00 - 04:15:  hardstyle, trance, hardcore
zo 04:15 - 05:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
· visuals techno, hardcore, trance, house, hardstyle, hard techno
2Attic – Oldschool / Classics / Early Rave
za 23:00 - 00:00:  hardcore, hardstyle
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
zo 01:00 - 02:00:  hardcore
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
zo 03:00 - 04:00:  hardcore
zo 04:00 - 05:00:  techno
· MC house, techno, hardcore, hardstyle
3Basement - Freestyle
zo 00:00 - 01:00:  trance
zo 01:00 - 02:00:  house, techno, trance
zo 02:00 - 03:00:  house, techno, drum & bass
zo 03:00 - 03:45:  Italië hardstyle
zo 03:45 - 05:00:  hardcore
Nieuws
The Delicate Sound of Thunder, een geluid dat het einde van deze zomer al weken in haar greep houdt. Op zaterdag 3 september 2011 is het weer volop raak in de legendarische Amsterdamse poptempel Paradiso als Multigroove hier huishoudt ter ere van haar 20e verjaardag. Vandaag presenteert Multigroove met gepaste trots de zaalindeling en timetable. 27
Op zaterdag 3 september 2011 viert Multigroove haar twintigjarig bestaan met een oorverdovende editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso. Met een flinke portie beukende hardcore en oldskool Multi-knallers, rauwe hardtechno en harddance en ruige acid en goa neemt Multigroove je mee op een trip door de turbulente twintig jaar van haar bestaan. Vandaag presenteert Multigroove met gepaste trots de line-up en de bijbehorende trailer. 22
Twintig jaar na hun allereerste feest in de Wielingen lijkt Multigroove de tand des tijds nog aardig te hebben doorstaan. En hoe kan de oervader van de Nederlandse harde dancescene beter bewijzen dat ze haar wilde haren nog altijd niet verloren is, dan met een onvervalste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso? Op 3 september 2011 vindt er in deze geroemde Amsterdamse muziektempel dan ook een donderende eruptie plaats als de jarenlang opgekropte vibe van de underground zich een weg baant door drie beestachtig geprogrammeerde zalen. 18
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: (gesloten) 3 Kaartjes voor: 20 years of Multigroove voor €25,- p.s. tickets6
TK: (gesloten) 2x Multigroove, Paradiso kaartjes tickets1
TK: 2 Multigroove kaartjes tickets1

554 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 september 2011 om 10:51:
Uitspraak van R.V. 2011. op vrijdag 9 september 2011 om 20:13:
je weet hoe ik erover denk,dj's die banden hebben met rotterdammers horen hier niet te draaien,klaar

Dan denk ik dat je alleen in Paradiso had gestaan pik.......dj's denken namelijk niet zo in hokjes, die gaan gewoon met elkaar om en produceren ook samen.

dat staat dan dus boven Partyraiser's band met Multigroove.. dat hij 'banden' heeft met Rotterdam bedoel ik dan he..
aangezien ik niks met voetbal heb en precies tussen Amsterdam en Rotterdam in woon zal het voor mij onbegrijpelijk blijven..

hoop dat het op een dag, hoe naief ook, het eersteplaats om de muziek zal draaien en niet om voetbalgerelateerde 'sfeer' etc.
laatste aanpassing
Heb dat setje van Rheeza weer ff opstaan en ik zou vanavond eigenlijk nog wel een keer '20 Jaar Multigroove' willen doen! :yes: :bier:
 
Uitspraak van Cubic op zaterdag 10 september 2011 om 22:24:
ik zou vanavond eigenlijk nog wel een keer '20 Jaar Multigroove' willen doen

Ik doe mee!!
Uitspraak van niknak :devil: op zaterdag 10 september 2011 om 20:16:
hoop dat het op een dag, hoe naief ook, het eersteplaats om de muziek zal draaien en niet om voetbalgerelateerde 'sfeer'

Heb er meestal geen last van, feest maak jezelf voornamelijk. En om een of andere manier heb ik altijd wel mensen om me heen met dezelfde instelling. Volgende keer doe ik een witte anjer in mn haar zodat je me herkent, kom je er bij staan :flower:
haha ach k bedoelde 't niet heel dramatisch :P maar 't is zo sneu om een dj zo te zien afdruipen terwijl het meerendeel vol verwachting naar zn afsluitsetje uitkeek .. heb dat moment helaas net zo intens beleefd als de rest vd avond op die zolder
had ik nou maar de tijd vergetend rondgedwaald door een van de gangetjes daar en er niks van meegekregen haha..
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 september 2011 om 15:09:
ik heb by the way die hele partyraiser situatie van begin tot eind op camera, weet alleen niet of ik het ga uploaden

Beter overhandig je het aan de organisatie als ze stappen willen ondernemen
Haha typisch Multigroove. Zelf een feest in een kant en klare discotheek kunnen ze niet organiseren......
 
Uitspraak van Ome Bertuz :X op zondag 11 september 2011 om 13:46:
Haha typisch Multigroove. Zelf een feest in een kant en klare discotheek kunnen ze niet organiseren......

:\
 
Artiest G-Member
Uitspraak van Ome Bertuz :X op zondag 11 september 2011 om 13:46:
Haha typisch Multigroove. Zelf een feest in een kant en klare discotheek kunnen ze niet organiseren......

:gaap:
 
multigroove kan iig een feest neerzetten,daar faalt Thunderdome al sinds de december editie van 2009 in :lol:
 
Uitspraak van Ome Bertuz :X op zondag 11 september 2011 om 13:46:
Haha typisch Multigroove. Zelf een feest in een kant en klare discotheek kunnen ze niet organiseren

zucht... Is het je een paar gelukt joh, een feestje in een kant en klare lokatie organiseren?

Vraag me overigens af wat er niet goed georganiseerd zou zijn? Enig puntje van kritiek wat ik zou kunnen bedenken was het ontbreken van freefloats. Het wangedrag van bezoekers heb je helaas niet in de hand. Wel hoe je er mee omgaat en het akkefietje was top opgelost.
RHEEZA
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 september 2011 om 17:37:
Vraag me overigens af wat er niet goed georganiseerd zou zijn?

Nou, helemaal niets. Zat organisatorisch allemaal prima inelkaar hoor.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 9 september 2011 om 20:13:
je weet hoe ik erover denk,dj's die banden hebben met rotterdammers horen hier niet te draaien,klaar

hehe, als t rob, ludie en stanton etc zijn ja die zijn het boegbeeld van r'dam en SCF, maar partyraiser heeft al zo vaak op feesten in adam gestaan. Maar buiten dat ''jullie organisatie'' multi het thuishonk van de harde kern van ajax gaat voor zo n lulligheidje een jubileum vergallen, ongelofelijk wat een akeligheidjes bij elkaar :lol:
 
Uitspraak van RHEEZA op maandag 12 september 2011 om 12:25:
Nou, helemaal niets. Zat organisatorisch allemaal prima inelkaar hoor.

I rest my case ;)
Uitspraak van RHEEZA op maandag 12 september 2011 om 12:25:
Nou, helemaal niets. Zat organisatorisch allemaal prima inelkaar hoor.

Organiseer zelf maar eens 20 jaar feesten, ik ben het met Rheeza eens het was een top feest !!!!
 
Uitspraak van Ome Bertuz :X op zondag 11 september 2011 om 13:46:
Haha typisch Multigroove. Zelf een feest in een kant en klare discotheek kunnen ze niet organiseren......

hi hi hi
Jeetje wat een gezeur zeg! Een gezellig feestje maak je nog altijd zelf... Dus jullie kunnen zeuren over multi maar, hebben jullie geen leuke avond gehad, ondanks de warmte en het voorval met partyraiser?

Kijk vooruit naar de toekomst ipv te klagen over wat er geweest is!

Nogmaals het was een topavond met een paar minpuntjes.
genoeg erover onderwerp gesloten ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 11 september 2011 om 15:56:
multigroove kan iig een feest neerzetten,daar faalt Thunderdome al sinds de december editie van 2009 in

je bedoelt sinds thunderdome 2007 15 years ?? :P
 
Uitspraak van JipTriPP op donderdag 15 september 2011 om 14:59:
thunderdome 2007 15 years

TD 2007 was prima in orde (Y)
Nogmaals.. waar blijven die foto's Multigroove???
Uitspraak van SvetlanaJane op vrijdag 16 september 2011 om 22:16:
Nogmaals.. waar blijven die foto's Multigroove???

zal geen 2e keer me eigen camera meer vergeten idd :S foto's zullen wel weer mysterieus verdwenen zijn ofzo
foto's zijn zover alleen door mij gemaakt: www.idc-quest.com helaas door drukte ben ik niet in de gelegenheid geweest de foto's rapido online te zetten.. deze komen er zometeen dus aan :)
volgens mij was er nog een meisje met donker haar met foto's..
maar ach.. we zien 't wel :)
 
Uitspraak van niknak :devil: op dinsdag 20 september 2011 om 22:09:
volgens mij was er nog een meisje met donker haar

yep die was er!! waar blijft ze met haar foto's dan?!
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 september 2011 om 13:34:
yep die was er!! waar blijft ze met haar foto's dan?!

klopt.. net nog gekeken, ze zei tegen ons dat ze "op multigroove zelf" zouden verschijnen, maar tot nu toe alleen nog maar foto's van groundzero..
Uitspraak van Muiszje op woensdag 28 september 2011 om 22:17:
ze zei tegen ons dat ze "op multigroove zelf" zouden verschijnen

yeps..zei ze tegen ons ook...duurt wel heel lang zeg...misschien zijn ze wel mislukt :P
Ik was aanwezig en vond het hardstikke gezellig
Waar heeft iedereen het over man,
was een hartstikke gezellig Amsterdams feessie!
Lekker kunnen hakken, hier en daar een geintje uithalen, hageneesje wegpesten.
Niet zo janken mensen, sfeer was top!
 
Ooit nog iets van die fotos terecht gekomen?