Partyflock
 
­ Nederland

Line-up & trailer twintig jaar Multigroove
The Delicate Sound of Thunder

gepubliceerd door , op
20 Years Multigroove
30 mei 2011
Feest20 Years Multigroove · The Delicate Sound of Thunder
Datumzaterdag 3 september 2011
LocatieParadiso Site
Op zaterdag 3 september 2011 viert Multigroove haar twintigjarig bestaan met een oorverdovende editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso. Met een flinke portie beukende hardcore en oldskool Multi-knallers, rauwe hardtechno en harddance en ruige acid en goa neemt Multigroove je mee op een trip door de turbulente twintig jaar van haar bestaan. Vandaag presenteert Multigroove met gepaste trots de line-up en de bijbehorende trailer.

Twintig jaar geleden, toen het fenomeen Houseparty nog relatief onbekend was maar in de underground snel aan populariteit toenam, was Multigroove een pionier; Een rebel in een toen nog relatief jonge scene die huishield in fietstunnels en een leegstaande internaat als de Wielingen. In afgelegen industriële loodsen in het uitgestrekte havengebied gingen opeens honderden uitbundig geklede mensen de hele nacht uit hun dak op harde, opzwepende elektronische muziek; Een nieuw fenomeen waar de overheid en politie, net als ten tijde van de doorbraak van de Beatles, zich op dat moment geen raad mee wisten.

Multigroove trapte de deur in voor de scene zoals we hem nu kennen in een voortdurend kat en muis spel met de politie. Gebieden in Amsterdamse Havengebied werden afgegrendeld en helikopters werden ingezet om het volgende feest op te sporen, maar Multigroove bleef ongrijpbaar in de nacht en zorgde keer op keer voor feesten die doorgingen tot je er de volgende middag bij neer viel. Op die ene roemruchte editie van The Delicate Sound of Thunder na, toen de politie met veel machtsvertoon een einde maakte aan anderhalf jaar uitzinnige feesten in de Warehouse Elementenstraat. De legende van Multigroove was echter geboren en leeft twintig jaar later nog altijd voort.

In de Amsterdamse popcentrum Paradiso – in de jaren '60 eveneens gekraakt, met harde hand ontruimt en vervolgens uitgegroeid tot een icoon in het internationale popcircuit – belicht Multigroove op 3 september alle facetten van de harde dance, oorverdovend hard als de donder en met een loepzuiver geluid zoals je dit alleen van Multigroove in Paradiso kunt verwachten.

Check snel de trailer voor de beestachtige line-up, verdeeld over drie zalen:Tickets
Presale tickets a 25,00 Euro (excl. lidmaatschap Paradiso) zijn vanaf 20 juni landelijk verkrijgbaar bij Ticket Service via: 0900 300 1250 (45 cpm), de grotere postkantoren, Free Record Shops, GWK stationskantoren, de grotere VVV kantoren en Ticketservice. Zorg in ieder geval dat je op tijd je ticket scoort, want de eerste editie van The Delicate Sound of Thunder in Paradiso in 2007 was ruim van tevoren compleet uitverkocht!

Info
De gehele line-up kun je nog eens rustig nalezen op www.multigroove.nl.
Sluit je aan bij de Multigroove communities voor de laatste nieuwtjes: Myspace, Hyves, Facebook, Twitter.

22 opmerkingen

Yzco
Artiest Yzco
Rijke History (Y)

".. Meestal na het eind van zo'n avond zweer ik het nooit meer te doen, en dan na een week begint het weer te jeuken, en dan moet je weer he !! "

:respect:
 
Dit gaat em worden!! 100% op ZEKER!! :bounce:
 
100 procent aanweezig woord een topper dag na me verjaardag TOT snel multi
Gaat er nog early hardstyle gedraaid worden? Bijvoorbeeld door Pavo/Reeza/Mondello, maar ook Thera heeft genoeg lekkere early hardstyle klappers in de koffer :)
Hoop dat ze er niet weer zo'n puinhoop van maken als een aantal jaar terug in Paradiso.....wat een ellende was dat toen zeg :s
mag ik even ongecontroleerd :kwijl: :kwijl: :O :O voor deze Lineup !
laatste aanpassing
Uitspraak van davidjd_b op maandag 30 mei 2011 om 13:50:
mag ik even ongecontroleerd voor deze Lineup !

voor een ware Multigroove line up hadden ze er ook wel Flamman&Abraxas, dj Per, the Odyssey/Vox, Quazar en miss djax neer mogen zetten van mij...

Fucking geniale trailer wel zeg...Heb nog een fucking vette documentaire uit '92 'House gewoon uit je dak' rondom de Amsterdamse house-scene, met Dano en Isis, geniaal :D

Was ik maar net zo oud als mn oom, die ging voor het eerst naar een illegale rave toen ik 2 jaar oud was :)
 
Uitspraak van :D pollie :D op maandag 30 mei 2011 om 17:24:
voor een ware Multigroove line up hadden ze er ook wel Flamman&Abraxas, dj Per, the Odyssey/Vox, Quazar en miss djax neer mogen zetten van mij...

IDD!!!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Yzco op maandag 30 mei 2011 om 10:17:
".. Meestal na het eind van zo'n avond zweer ik het nooit meer te doen, en dan na een week begint het weer te jeuken, en dan moet je weer he !! "

Geniale quote! (Y):lol:

Uitspraak van The Pacifier op maandag 30 mei 2011 om 10:57:
Viruz en Rheeza

:respect:
X
Top trailer!!
 
Was ik maar net zo oud als mn oom, die ging voor het eerst naar een illegale rave toen ik 2 jaar oud was

Hahhaha had ik met me moeder haha
Word mijn eerste Multigroove en de eerste keer in Paradiso. Is het geluid daar een beetje goed te doen? En 3 zalen. Zal wel oldschool,early hardcore en early hardstyle zijn neem ik aan. Heb er iig zin in! :bounce:
Uitspraak van :D pollie :D op maandag 30 mei 2011 om 17:24:
voor een ware Multigroove line up hadden ze er ook wel Flamman&Abraxas, dj Per, the Odyssey/Vox, Quazar en miss djax neer mogen zetten van mij...

Helemaal mee eens, top dat Vox word aangehaald (hmm... ben een beetje bevooroordeeld, maar ach.. kan ook niet anders als het je man is ;-) ) Mischien komt het nog wel goed allemaal. :D

Sweet kiss,
Candy
RHEEZA
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Uitspraak van Dr. Quipers op maandag 30 mei 2011 om 13:01:
Bijvoorbeeld door Pavo/Reeza/Mondello, maar ook Thera heeft genoeg lekkere early hardstyle klappers in de koffer

Nope, ik ga geen early hardstyle draaien, maar wellicht maak ik je/jullie tot die tijd blij met deze downloadmix ;)

Vind hem wel aansluiten op het concept ;) Er staat ook een mainstream mix, voor de liefhebbers!! Enjoy!

laatste aanpassing
 
Uitspraak van Yzco op maandag 30 mei 2011 om 10:17:
Meestal na het eind van zo'n avond zweer ik het nooit meer te doen, en dan na een week begint het weer te jeuken, en dan moet je weer he !! "

Zo herkenbaar!


Wat een heerlijk kippenvel filmpje :lief: Dit mag en kan ik echt niet missen!
Sow wat een fucking goede trailer, men kan het dus nog wel tegenwoordig :p

Uitspraak van actief op dinsdag 31 mei 2011 om 20:38:
Wat een heerlijk kippenvel filmpje :lief:

Idd, men weet deze Oldie wel weer in te pakken, wat een hoop jeugdsentiment komt er boven :D
 
Uitspraak van RHEEZA op dinsdag 31 mei 2011 om 16:59:
maar wellicht maak ik je/jullie tot die tijd blij met deze downloadmix

ckers! Goed gedaan my lady;)