Partyflock
 

Juicy Lounge Bar

op de kaart
afbeelding Juicy Lounge Bar
Opgevolgd door Lucky 13.
AdresVan Kinsbergenstraat 13
7311 BL
Apeldoorn
Nederland
E-mailpromo@juicylounge.nl
Capaciteit250
Opvolger van Pebbles.
Boek een overnachting in of in de buurt van Juicy Lounge Bar via Booking.com.

Uitgaansagenda Juicy Lounge Bar

Laatste feest was op vrijdag 2 oktober 2009: Droeftoeters am Freitag
Statistieken
272·feesten
geen·in de toekomst
272·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·fotoshoot
47·foto's
888·bezoekers · herkomst
289·unieke bezoekers
9Partyflockfans
71·albumfoto's
8·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (320 stemmen)
11 november 2006
Foto's, Blended, 11 november 2006, Juicy Lounge Bar, Apeldoorn
Nieuws
Het is alweer zover: kerst en oud & nieuw staan voor de deur, en wat ga jij doen? Gezellig met familie bij de kerstboom, met vriendjes & vriendinnetjes uiteten, cadeautjes & oliebollen, vuurwerk en…… lekker uit je dak gaan op een goed feest! 4
Nieuw in Apeldoorn: Juicy Lounge Bar. Naar alle waarschijnlijkheid de uitgaansplek die jij zoekt! Apeldoorn is een plaats met een rijke geschiedenis op dance gebied. Echter is deze aloude status al geruime tijd niet echt meer een begrip in de landelijke kringen. De huidige leegte zal met kwaliteit opgevuld worden door de organisatie van de Juicy Lounge Bar. 34

5 waarderingen

the Lovejock
great sound and great vibe!!!! super dj,s
Sindeltje
Super!
Juicy Lounge Bar
Dank OHC-P@­TTY
OHC-P@TTY
absoluut gezellig!!
OHC-Lola
Heb het hier altijd super naar mijn zin!!! Complimenten!! (K)

8 opmerkingen

Superleuke tent en je wenst ze gewoon een goede toekomst. Ben alleen bang dat dat 'lastig' is in Apeldoorn :(
altijd gezellie
Ronny-B-
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest BeSquare, Bro, Ronny
Nieuwe programmering!

Let op, want wij gaan onze programmering helemaal omgooien! Voortaan zal je onze thema's niet meer op de vaste avonden horen. Hieronder een aantal thema's die je vanaf nu willekeurig gepland in onze online agenda kan tegenkomen.

Audio Shack, Harmony, Sueño Latino, Sessions, Solid Gold, Blended

Dit zijn de stijlen die je in de Juicy Lounge Bar kunt verwachten. De thema's zijn voortaan herkenbaar door de verschillende logo's. Wil je op de hoogte gehouden worden voeg je dan toe aan onze nieuwsbrief via deze website: www.juicyloungebar.nl

CU @ the Juicy Lounge Bar!


Audio Shack

Audio Shack staat voor een verbinding of ontmoeting tussen verschillende stijlen. Een avond waar twee of meerdere Dj's elkaar back 2 back bijstaan met gevarieerde muziek in de stijlen; minimal, tech en deephouse.


Harmony

Harmony staat voor saamhorigheid en gezelligheid. Een avond met opzwepende, toegankelijke en ritmische funk. Groovy feel good housemusic met invloeden van latin en electro, maar bovenal: dansbaar! Kom eens langs en geniet samen met ons van deze relaxte party mood.


Sueño latino

Bij deze thema avond is de JLB een exotische hot fiësta. De temperatuur stijgt tot tropische hoogte met fantastische Zuid-Amerikaanse passie. Latin fever krijgt een nieuwe betekenis met Sueño latino. Kom eens langs op deze zwoele merengue avond en laat je heupen zwaaien.


Sessions

De JLB nodigt special guest DJ's exclusief voor jou uit, zodat jij als echte muziekliefhebber deze top DJ's van heel dichtbij kunt bewonderen. Een avond met electronic dance music.

Solid Gold

Solid Gold staat voor de beleving van het disco tijdperk. Een avond vol golden oldies uit de 70ties en 80ties, maar ook classics richting de 90ties. Dit alles aangevuld met de hedendaagse disco en funk. Een echte volwassen uitgaansavond voor iedereen.


Blended

Blended staat voor de juiste mix van eclectic tracks aan elkaar gemixed door de beste urban DJ's. Een avond met een toegankelijke variatie aan muziek, R&B,Soul, Hiphop en Dancehall muziek, aangevuld met 80's en 90's classics en natuurlijk de hedendaagse Urban hits die je meevoeren door de verschillende culturen van de hedendaagse dance-scene.


JLB is powered by Dance Concepts, For DJ's, Artists & Party minded people!
A3.
Artiest A3., Delmare
gebeurd er nog wel eens wat in JLB???
ik stem voor Sequence edities!
JLB is gone.­
tijdelijk Kink zit er nu in.­
dit ken je wel afschrijven!! al jaaaaarrrreen geslote! jammer weer dat die kroeg gewoon simpel weg verpest is! idd sequence dat waren nog is moooie tijde!