Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Beachball bekend
Hakkuh in Schoonhoven!

gepubliceerd door , op
Beachball
30 maart 2011
Snowball events staat bekend om zijn allround feest Beachball en Snowball. Snowball en Beachball trekken door heel het land met de beste artiesten als The Darkraver, Paul Elstak, Dj Maurice en Alvaro en natuurlijk onze residents! Snowball en Beachball zijn allround feesten, muziek van A tot Z zoals House, R&B, Bubbling, Apres ski maar ook de beste Hardcore! Echt niemand kan en zal zich vervelen op deze avonden. Elk events van Snowball events zal worden aangevuld met 1 of 2 grote headliners. De rest van de avond zal worden aangevuld met de eigen resident dj's. Al deze dj's hebben zichzelf al meerdere malen bewezen dat zij het publiek echt kunnen vermaken.

Volgende week staat de volgende editie op de planning! Paul Elstak zal zijn kunsten vertonen in Schoonhoven tijden Beachball in club Seasons. Omdat het nu aftellen is voor iedereen, maakt de organisatie Snowball events bekend op welke tijden de dj's zullen draaien.

Om 11 uur zal club Seasons zijn deuren openen voor het publiek en zullen de volgende dj's hun opwachting maken achter de draaitafels:
23.00 – 00.00 Allround Dj Rutger
00.00 - 01.00 Mr San B
01.00 – 02.00 A.P.F.
02.00 – 03.00 Airwalk
03.00 – 04.00 Roger Punario
04.00 – 05.00 Paul Elstak
De hele avond zal gehost worden door Justice. Deze vrouwelijke mc zal de dj's de hele avond vocaal leiden met haar prachtige stem.

Airwalk zal zal deze avond iets laten zien waar nog lang over nagepraat zal worden. Deze energieke dj zal zijn eigen piano meenemen om zijn draaiset een andere dimensie te geven. The Godfather of Hardcore mag deze avond afsluiten en de organisatie heeft al beloofd dat hij echt hard mag draaien.

Kaarten zijn nog steeds te bestellen via www.snowballevents.nl of verkrijgbaar bij de dichtsbijzijnde free record shop. Kaarten zijn ook te koop op de Willem de Zwijger bij Jeanne en Martine en bij de locatie zelf. De earlybird kaarten zijn al weg, de normale kaarten kosten maar 8 EUR. Aan de deur zal je 10 EUR kwijt zijn.

2 opmerkingen

Paul afsluiten....lekkerrrr...:cheer: