Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque
In Search of Sunrise 9

gepubliceerd door , op
Grotesque
16 mei 2011
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 9 Site
Datumzaterdag 14 mei 2011
OpstapplaatsPiet Heinkade, Amsterdam
LocatieOcean Diva Site
Afgelopen zaterdag is PT Events vervroegd gestart met de voorverkoop voor de Grotesque editie 'In Search of Sunrise 9' Na het enorme succes van vorig jaar, toen Richard Durand de Oceandiva en haar gasten met zijn drie uur durende set rechtstreeks naar de hemel leidde, was de keuze voor Black Hole Recordings en PT gauw gemaakt, de samenwerking krijgt een ver volg. Zaterdag 14 mei presenteert PT Events de lancering van het negende ISOS deel. Aangezien de datum al vroeg bekend was en de line-up snel naar buiten gebracht werd groeide de vraag naar tickets in razend tempo waarop de organisatie besloot de tickets al vanaf eind februari in de verkoop te doen. Inmiddels is het half maart en kan PT Events blij verrast melden dat al meer dan 50% van de tickets verkocht is. Een overduidelijke bevestiging dat In Search Of Sunrise leeft in Nederland!

Beste feest in 2010!
Het zat er wel een beetje in. De reacties van de kleine 1300 gasten die het spektakel vorig jaar mei meebeleefden reflecteren op het internet. Ze hebben impact op een groot deel trance liefhebbers die het beste feest van 2010 gemist hebben. De succesvolle In Search Of Sunrise compilatie, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren over de toonbank gaan, heeft met de voortzetting door Richard Durand alles behalve imagoschade opgeleverd. Durand heeft het pareltje van BlackHole, ooit opgezet door Tiësto van een nieuwe energie voorzien. Op eigen wijze, met volle overgave en op een manier die door de grote trance scene goed is opgepakt. De wereldtour die dit album jaarlijks met zich meebrengt is voor Richard Durand wereldwijd een absolute doorbraak geworden. (voor zover dit nog niet het geval was na zijn ijzersterke producties van de laatste jaren) Eerlijk is eerlijk, je handtekening mogen zetten onder een project als In Search of Sunrise staat toch niet slecht op je cv!

De kick-off van deze tour mogen organiseren is iets dat PT vorig jaar ook mocht doen en daarbij gaf de organisatie een meer dan aardig visitekaartje af. Wist nog niet iedereen van het bestaan van PT of haar succesformule Grotesque af? Na de bijna uitverkochte ISOS editie op de Oceandiva wist iedereen van het bestaan van deze organisatie. Ook Richard Durand zelf beleefde vorig jaar één van zijn hoogtepunten tijdens dit magische feest. In een openhartig interview, dat te lezen is op ptevents.nl, zei hij: ,,Voor Nederland was dit echt een heel erg goed trance gericht evenement. Daar zijn er niet zoveel van!'

Wat een vibe!
,,En het mag gezegd worden. De vibe die het publiek met zich meebracht was de schakel die alles tot één heel mooi geheel bracht. Soms komen die elementen zo mooi bij elkaar en dan heb je echt de hele nacht door zo'n magische sfeer. Die speciale ISOS editie van Grotesque was zo'n moment'', aldus Ram Boon van PT Events. ,,Toch willen we niet alleen terugkijken. We moeten verder en we moeten ons dit jaar net zo goed bewijzen. We gaan weer richting een uitverkochte editie op de Oceandiva! Gelet op de verkoopcijfers, in zo'n vroeg stadium, kunnen we iedereen alleen maar adviseren op tijd een kaartje aan te schaffen'', voegt Boons kompaan Patrick Pijnenburg aan het verhaal toe. De prachtige club aan boord van de Oceandiva biedt plaats aan ruim 1500 feestgangers. Nu de kaartverkoop zo explodeert verwacht PT weer een dijk van een evenement neer te kunnen zetten.

Three in a Row!
Aan het begin van dit jaar meldde PT Events al dat het met Grotesque een exclusieve kant op zou gaan. Uiteindelijk resulteert die route in drie feestelijke top edities, waarvan de eerste, de Nieuwjaarseditie natuurlijk al geweest is. PT Events wil haar gasten graag wijzen op het feit dat met alleen de jubileum editie van Grotesque in oktober 2011 nog op de agenda, deze ISOS9 editie dus de een na laatste mogelijkheid is om dit jaar bij een Grotesque te zijn.

Ensemble Grotesque
Het ensemble Grotesque voor de ISOS9 editie wordt naast dirigent Durand muzikaal verzorgd door meerdere Nederlandse toppers. Niemand minder dan Alex O'Rion, Jochen Miller, Artento Divini en RAM zijn gevraagd de ISOS codes in acht te nemen en het event kwalitatief te begeleiden. Daar weten de heren vast wel raad mee. Alex O'Rion is aangesloten bij het label van Durand en heeft al vaker in het voorprogramma van Durand gestaan. De heren RAM en Divini zijn natuurlijk de onmisbare resident dj's van PT. Daar waar Tiësto de HMH vol trok, maar nooit echt in vervoering bracht, weet PT Events samen met Richard Durand de veel intiemere Oceandiva goed op waarde te schatten. Het zal ongetwijfeld weer een Grotesque van formaat worden. Met de betoverende vocalen van de beeldschone Choral is het ensemble voltooid en weer van bijzonder hoge kwaliteit.

Tickets zijn dus sinds eind februari in de voorverkoop gegaan. PT Events geeft haar (gratis)leden op de website een korting bij de aanschaf van een ticket. Als member betaal je op www.ptevents.nl € 28,75 voor een entreebewijs. Op Timoco of See Tickets betaal je de normale prijs à € 32,50. Mochten er nog enkele tickets over blijven dan worden deze aan de deur voor een meerprijs verkocht. Nogmaals de verkoop is hard van start gegaan. Wanneer dit tempo zich voortzet zal de In Search of Sunrise 9 tour met een uitverkochte editie op GrotesQue van start gaan! Zorg dat je er bij bent!

13 opmerkingen

 
Yeahhhh!!!!! We gaan weer op herhaling, het was vorig jaar ook een TOPfeest!! :cheer:
Eerst ASOT en koninginnedag Nance.
 
Uitspraak van fred45 op donderdag 31 maart 2011 om 19:15:
Eerst ASOT en koninginnedag Nance.

Hihihi, ja dat is zo...en morgen Artento Invites..niet te vergeten, Fredje :lol:
laatste aanpassing
 
Gaat een lekker feestje worden (Y)
Nog nooit op de ocean diva geweest, is dat wat? :)
 
Uitspraak van Baasje24 op donderdag 31 maart 2011 om 22:46:
Nog nooit op de ocean diva geweest, is dat wat?

TOPlocatie! (y)
superlocatie en vet feest !
dit gaat weer super worden, top locaties, super line up en een geweldige sfeer :cheer:
 
Aanwezig!
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Niet te missen dit feest!