Partyflock
 

Linke Soep op 14 januari in Studio 80

gepubliceerd door , op
Linke Soep
22 december 2010
Nieuwe jaar, nieuwe start ofzo? Mwoa, misschien een beetje…. Als je voor ogen hebt nog een tijdje mee te willen doen in de elektronische dans business zal je toch een beetje op zoek moeten gaan naar een balans tussen vaste steady terugkomende avonden en de nieuwe lichting DJ's. De eerste helft van het nieuwe Linke Soep club seizoen geeft hier een mooi beeld van. Vrijdag as. zullen Masters of The Mix Gavin Herlihy en Luc Ringeisen de Studio 80 onveilig maken, vrijdag 18 maart is er gekozen voor de allereerste labelnight van Piekup Records (oa Negru, David Labeij (live) en Eric de Man), 15 april komt Monika Kruse met haar Terminal M langs en vrijdag 20 mei komen Oliver Koletzki, Channel X en Niko Schwind op bezoek als terugkerend ritueel. Party!

Maar nu is nu en straks is straks natuurlijk, Gavin Herlihy, Luc Ringeisen, Robert Powlson, Microove, Hoge Toon en Jazz Rath gaan jullie deze avond vermaken met dans muziek.

Gavin Herlihy, een topper uit Ierland die al eens eerder de Studio 80 heeft verblijd met zijn komst ,zal nu prime-time plaatsnemen achter de decks. Ooit muziek journalist, nu producerend dj… zo snel kan dat gaan. De labels die hij heeft aangedaan zijn niet de allerminste, Cadenza, Cocoon, Get Physical, Buzzin Fly, Leftroom en Kindisch hebben platen uitgebracht met zijn naam erop. Al met al een meer dan waardige kandidaat om de zaal plat te spelen.

Luc Ringeisen is de volgende buitenlandse vriend van formaat, geboren in Frankrijk trok hij zijn stoute schoenen aan om zijn dj geluk in 1999(!) te beproeven op Ibiza. Met een beetje geld zette hij een platenzaak op genaamd 'Vinyl Club', deze werd al snel dé hangout voor de underground van Ibiza en deed de naam Luc Ringeisen steeds bekender worden. Dj gigs in de Space en DC10 volgden snel en net als vele verhuisde hij naar Berlijn om met zijn Vinyl Club uiteindelijk door te groeien naar een label met gelijknamige avonden in de Arena Club en Club der Visionaire, geen kleine jongen dus!

Hoge Toon zal voor de eerste keer Amsterdam aandoen, bekend geworden door zijn YouTube kanaal draait hij in Groningen al een tijdje mee. Op 14 januari gaat alles uit de kast, er gaat immers (bijna) niks boven Groningen. Microove is sowieso een bekende in het Amsterdamse, met zijn positieve instelling komt men hem dan ook op menig feest tegen met een of twee handjes in de lucht. Jazz Rath komt uit de huidige TWSTD-dj competitie generatie, en die hebben natuurlijk al wel enkele toppers grootgebracht. Robert Powlson zal als afsluiter van de Studio 1 en resident van Linke Soep de boel flink op stelten zetten, het is aan!

Na Linke Soep – Oud & Nieuw! gaan we nu door met een reeks van club nachten die menig mens niet kan laten schieten. Enkele filmpjes van oud & Nieuw zijn op het 'LinkeSoepTV' kanaal van Youtube te vinden, heerlijke kippenvel momentjes!

Linke Soep | 14 januari | Studio 80
Gavin Herlihy, Luc Ringeisen, Robert Powlson, Microove, Hoge Toon, Jazz Rath

Linke Soep | 18 maart | Studio 80
Negru, David Labeij (live), Eric de Man, Robert Powlson, Gideon Bouwens, Bas Amro

3 opmerkingen

Werkzaam bij Voidd
Gavin Herlihy! Heerlijke producer en btw ook een echt feestbeest;-)
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Yes!
 
(Y)!