Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque Newyear Special heeft nog wel een aantal kaarten

gepubliceerd door , op
GrotesQue
1 december 2010
FeestGrotesQue · Celebrate Newyear with Style & Quality Site
Datumzaterdag 1 januari 2011
WinactieGrotesQue actiegesloten
LocatieFactory 010
Wanneer je de eerste vuurpijlen 's avonds in de lucht uit elkaar ziet spatten. De lucht van olie-bollen je al lichtelijk begint te irriteren en menigeen al bezig is goede voornemens te verzinnen weet je dat het einde van het jaar in zicht komt. PT Events wil van deze mogelijkheid graag gebruik maken om iedereen alvast een spetterende jaarwisseling toe te wensen. Dat het voor iedereen maar een geweldig gezellig en vooral gezond jaar mag worden! Daarnaast nodigt PT je uit om op 1 januari het nieuwe jaar in te luiden op Grotesque! Factory 010 gaat weer decor staan voor een geweldig nieuwjaarsfeest en jij hebt nog steeds kans daar bij te zijn.

In de wetenschap dat het voor de komende tijd de laatste Grotesque editie zal zijn wil PT graag benadrukken dat ook de Newyear Special komende zaterdag weer voor een muzikaal spektakel zal gaan zorgen, de speerpunten sfeer en kwaliteit worden op alle vlakken gewaarborgt om het jaar op een best mogelijke manier te laten starten. Om negen uur zal het feest beginnen en je kan tot zaterdag 18.00u online jouw kaarten kopen bij Easyticket of Seetickets.nl, de laatste tickets zullen voor € 32,50 aan de deur verkocht gaan worden. En aangezien de kerst vaak betekend dat je op chique moet heeft PT besloten voor deze editie geen dresscode te hanteren. 'Kom waar jij jezelf prettig in voelt, zolang dit maar betekend dat je kleding aan hebt en aanhoudt.' aldus een lachende Patrick Pijnenburg van PT. De leeftijdsgrens van 23+ wordt echter wel gehanteerd, dit alles in het voordeel van de bezoekers die een avond uit graag tussen leeftijdsgenoten doorbrengt. PT wijst haar gasten verder nog op het feit dat in de Maassilo, op de begane grond van de Graansilo, ook een nieuwjaarsfeest zal zijn. Dit feest start echter om 23.00uur! Wil je zeker zijn van een gratis parkeerplek dicht bij de entree dan raadt PT je aan op tijd te komen. De timetable is in ieder geval zo samengesteld dat je al vanaf 21.00 uur van het beloofde vuurwerk kunt gaan genieten.

Vuurwerk van Grotesque NIET in beslag genomen!
Er gingen in de wandelgangen geruchten dat het vuurwerk van Grotesque in beslag was genomen. PT kan deze berichten in alle openheid ontkrachten. Schermend met de line-up waarin wederom een waanzinnige selectie topdj's staan opgesteld voelt PT zich niet genoodzaakt de geruchten over illegaal vuurwerk te hoeven maskeren. Daar komt nog eens bij dat PT maandag de naam van de artiest bekend maakte die tot grote nieuwsgierigheid van velen als mysteryguest in de line-up was opgenomen. Wederom een reden om vroeg naar Rotterdamse Factory te komen, want tussen half elf en half twaalf staat niemand minder dan...

Jochen Miller onstage bij Grotesque!
Toen er in de wandelgangen al over de komst van een goedlachse Brabander werd gespeculeerd heeft PT zelf nog even gedacht aan een spectaculaire opening met Guus Meeuwis...de keuze is echter toch gevallen op de man wiens eigen producties niet meer zijn weg te denken uit de sets van Armin van Buuren, John O'Callaghan, Gareth Emery of Markus Schulz (to name a few). Jochen wordt momenteel wereldwijd gerespecteerd, stond vorige week met de 538N8MIX zelfs in het voorprogramma van Armin van Buuren en PT is dan ook zeer blij haar bezoekers te kunnen trakteren op een exclusieve dj-set van Jochen Miller. Na hem zijn de draaitafels eigendom van Menno de Jong! PT heeft Menno volmacht gegeven het feest in rap tempo naar een niet te evenaren climax toe te brengen. Dat wordt dus nog wat!

De volledige timetable volgt hieronder:
21.00-22.30 Jip Deluxe
22.30-23.30 Jochen Miller
23.30-01.15 Menno de Jong
01.15-02.30 Artento Divini
02.30-03.45 RAM
03.45-05.00 Ernesto vs Bastian
05.00-06.00 Pascal S.

8 opmerkingen

knallend het nieuwe jaar beginnen :cheer:
 
Uitspraak van Stan&Debby op woensdag 29 december 2010 om 13:28:
knallend het nieuwe jaar beginnen :cheer:

betekend
 
Artento Artento Artento!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik ben erbij, als ik oud en nieuw zelf overleef hahahaha
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Uitspraak van RCHRD op woensdag 29 december 2010 om 18:07:
betekend

als in Richart;)
 
Jochen Millerrrr! :cheer: