Partyflock
 

Go!

gepubliceerd door , op
flyer Go!
FeestGo! · Go Mad@X-mas
LocatieClub Seven Site
Datumvrijdag 24 december 2010
StadDen Haag
Anno vrijdag 5 november 2010 is de nieuwe organisatie Go! gestart met feesten te geven in Club Seven met, lekker duidelijk, Go! feesten. Go! is voor en door echte house liefhebbers en dat is te merken aan de Line-up. Na de succesvolle pre-opening party met Shinedoe en Kadir Pelit, de grootse opening met optredens van Michel de Hey, de Duitse dj en producer, Veitengruber (live), Sander Baan, The Fooligans en Flowers Greenfield is Go! in de house scene al een begrip aan het worden en waren de andere avonden van Go! met dj's Jeff Moore, Eloy en Wouter de Moor druk bezocht, geslaagd en vooral erg gezellig. De komende tijd zullen bekende dj's als Remy, Juan Sanchez, The Fooligans, Pascal FEOS Duitsland, Julien Chaptal, Seuil Frankrijk, Chris Carrier Frankrijk, Bruno PronsatoVerenigde Staten, Jan KruegerDuitsland, FairmontCanada, Ramon TapiaBelgië en nog veel meer zich van hun bekende, beste kant, laten zien.

Onder bezielende leiding van het Go team bestaande uit: artiesten bookers, Niels v/d Slikke & Sander Baan (beide onder andere bekend van feesten als Steam Beach en Play) en professioneel feest beest, Marco Buijs (voormalig manager Club Seven Den-Haag / manager Club Catwalk Rotterdam), worden de komende maanden zowel nieuwe helden als de gevestigde orde uitgenodigd om de nachtelijke soundtrack vorm te geven. Dat Go! voor kwaliteit staat is ook al op te maken aan de resident dj's, "house puristen" Sander Baan, Wouter de Moor (Remote Area), Kadir Pelit (Catwalk) en nieuwkomer Considerit Done (Go!).

Met de opening van Club Seven, nu 1 jaar geleden is Den Haag een nieuwe nachtclub rijker. Met het aangaan van de samenwerking met Go! is Club Seven een nieuwe weg ingeslagen en echt volwassen geworden. Het monumentale pand aan de Prinsegracht is na een grondige renovatie heropend en achter de deuren vind je een intieme en stijlvolle club met internationale allure. De twee zalen, met beiden hun eigen look en de gezellige lounge bieden de bezoeker in een sfeervolle ambiance een unieke plek voor een drankje en een dansje. Muziek en geluid hebben de eigenschap om een boodschap, emotie op een zeer sterke wijze over te kunnen brengen, en/of op te roepen. Geluid (en muziek) wordt immers niet alleen via de oren waargenomen, maar door het hele lichaam. Essentieel is dat het geluid van uitstekende kwaliteit is, anders zal de boodschap niet overkomen. Daarom, speciaal voor en op verzoek van Go! is het geluidssysteem van club Seven enorm verbeterd, er is nu een perfecte samenwerking tussen speaker systemen van Function One en Sound Projects. De heerlijke grooves en de dikke beats worden ondersteund door passende visuals (door Fariatie), in de zaal en op een scherm (van 4 bij 3 meter!), zodat door de mix van dit alles, een avond Go! eerder een fantastische ervaring van gevoel is dan zomaar een leuke avond stappen. Nu club Seven en Go! uit de "kinderschoenen" zijn wil het niet zeggen dat Go! niet meer op de "kleintjes" let. Go! zorgt er namelijk voor dat de entree prijs laag blijft, het gaat Go! immers om de liefde voor house muziek.