Partyflock
 
­

Quest4Trance · Xmas edition

gepubliceerd door , op
flyer Quest4Trance
FeestQuest4Trance · Xmas Edition
Datumzaterdag 18 december 2010
LocatieLexion
WinactieQuest4Trance actie, gesloten
Nog enkele weken en dan barst de Quest4Trance Xmas edition in alle hevigheid los. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Dj's zijn bezig met het verzamelen van de beste tracks en alle zeilen worden bijgezet om de Lexion om te toveren tot een waar feestpaleis. Alles, maar dan ook álles wordt uit de kast getrokken voor dit feest van het jaar.

Voorzien van spectaculaire lasers zullen met maar liefst vier area's vol talenten en topartiesten garant staan voor een explosieve nacht die barst van de muzikale hoogtepunten. Klinkt dit overdreven? Niet wanneer je de volgende namenlijst onder ogen krijgt: Signum, RAM, Misja Helsloot, Vast Vision, Jorn van Deynhoven, Fast Distance, Manuel Le Saux, Ferry Tayle, Pedro Sombra... plus nog eens zeventien andere dj's die het in hun mars hebben een topset neer te zetten. En dat zullen ze gaan doen ook!

Voor de eerste tweehonderd bezoekers liggen er diverse exclusieve Quest4Trance mixen klaar van onder andere: Misja Helsloot, Signum en Jorn van Deynhoven.

Voor als je nog geen kennis hebben gemaakt met Quest4Trance: via deze link krijg je een voorproefje van de achttiende. Veel luisterplezier en tot 18 december.

5 opmerkingen

 
Jaja dit wordt een heerlijke trance party .. voor de liefhebbers zeker een must om bij te zijn (Y)
 
Artiest 8pm
Twee weekjes nog :)