Partyflock
 
­ Nederland

Kay Wilder
Around the world

gepubliceerd door , op
Kay Wilder
8 november 2010
FeestKay Wilder · Around the world
Datumzaterdag 20 november 2010
LocatieDoozo Site
Zaterdag 20 november begint jouw wereldreis in Leeuwarden! Want op deze avond ga je "Around The World" met Kay Wilder Solo in de Leeuwarder Hotspot: Doozo. De van oorsprong Friese deejay heeft een jaar vol spectaculaire optredens over de hele wereld achter de rug. Op deze avond neemt hij zijn inspiratie mee van over de hele wereld om een extra lange dj-set neer te zetten in zijn thuisstad. Speciaal voor de avond heeft Kay Wilder enkele verrassingen in petto.

Na twee succesvolle edities in 2008 en 2009 vind op 20 november de derde editie plaats. Dit jaar pakt Kay extra uit met het thema "Around The World". Naast een nacht lang de meest opzwepende trance, tech-house en progressive van over de hele wereld, heeft Kay speciaal voor de avond twee live-acts uitgenodigd: De klassiek geschoolde Mizza zal Kay Wilder bijstaan op electronisch viool en Ecoustic staat weer garant voor een dosis explosief slagwerk. De heren van Ecoustic stonden al eerder op de Fryskje Music Night met Ellen ten Damme en in de Heineken Music Hall met Jeroen van der Boom en weten dus hoe zij een spectaculaire show weg moeten geven.

Volgende maand komt Kay Wilder's nieuwe sigle "Bringing People Together" uit op het Britse label SPX-Digital, welke nu al vol gesupport wordt door o.a. Marco V. De track werd het afgelopen festival seizoen al gebruikt als Anthem voor de Dancetour Festivals. Als deejay stond Kay Wilder het afgelopen jaar in enkele van Neerlands meest prestigieuze line-ups, zoals o.a. High Contrast Night, Club Noa, Beachclub Vroeger en was hij supportact voor Marco V. Afgelopen jaar stond Kay ook veel buiten de landsgrenzen. Zo sloot Kay zijn zomer af met een unieke tour naar Afghanistan waar hij op uitnodiging van de Nederlandse Luchtmacht een unieke show heeft gegeven voor duizenden leden van de internationale troepenmacht en de Afghaanse en Pakistaanse burgers op Kandahar AirField.

TV-opnames:
Doozo maakt deze avond haar naam als hotspot van Leeuwarden wederom waar. Tijdens de avond zal er een camera-crew aanwezig zijn van het SBS-programma "CityTrends" om opnames te maken. Citytrends wordt elke zondagmiddag om 13.00 uur uitgezonden op SBS 6.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5,- euro verkrijgbaar in de voorverkoop. Er geld een maximaal bezoekersaantal van 300 personen in Doozo. Bestel daarom snel je kaartjes! Kaartjes zijn vanaf nu te verkrijgen via Ticketscript.com of bij Free Records Shop en Van Leest.

Doozo:
Doozo opent om 23.00 haar deuren en vanaf 23.30 uur zal Kay Wilder in de dj-booth staan. Doozo staat bekend om haar moderne uitstraling en relaxte sfeer. Dit, aangevuld met de LED-verlichting, lasers en visual wall, zijn de ingrediënten die de avond compleet zullen maken. Doozo ligt aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden en bevindt zich op 5 min. loopafstand van het Centraal Station Leeuwarden. Er is tevens parkeergelegenheid aanwezig voor Doozo. Dit bevindt zich naast Stadschouwburg "De Harmonie".