Partyflock
 
­ Nederland

Inshock Overdose

gepubliceerd door , op
Inshock Overdose
28 september 2010
FeestInshock Overdose · Ran-D starts a fire
Datumzaterdag 23 oktober 2010
WinactieInshock Overdose actiegesloten
LocatieRiche Site
Eindelijk is het zover; na een jaar wachten staat er weer een super vlammende editie van Inshock Overdose voor de deur! En dit keer met niemand minder dan Ran-D. Ran-D heeft het voor elkaar gekregen om enkele van de beste artiesten van het land te fuseren voor een inferno van hardstyle... om je vingers aan te branden. Met onder andere zijn partner in crime, Adaro, de Psyko Punkz, Frequencerz en natuurlijk B-Front, die in het afgelopen festivalseizoen al flink hebben kunnen oefenen voor deze heerlijke party.

Uiteraard is er net zoals vorige editie weer een ‘internationale act' vertegenwoordigd op Inshock Overdose! Dit jaar zal niemand minder dan Zatox de medeaanstichter van het vuur zijn op Ran-D starts a fire.

Enkele oude bekenden van vorig jaar zullen ook dit jaar weer hun bijdrage leveren.Mc Rems zal zijn stemkunsten weer laten horen en ook VJ Vidolic zal de show weer stelen met zijn vlammende visuals die menig bezoeker vorig jaar versteld hebben doen staan! Kosten noch moeite zullen worden gespaard om een ‘klein' feest een alure te doen geven van een groot event.

Dankzij de locatie, die vorig jaar zijn intrede maakte bij Inshock Events, zal de beukende hardstyle Boxmeer op zijn kop zetten... Riche, dat gevestigd is in een voormalige bioscoopzaal, functioneert tegenwoordig als grote feestlocatie. Het beschikt over een geweldige akoestiek, fantastische aankleding en biedt plaats aan 1000 feestgangers!

Voor een mooi bedrag van €16,- ex. fee kun jij vanaf 21.00 uur tot 05.00 uur getuige zijn van deze editie met een line-up van topformaat! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.inshock-overdose.nl en Free record shop.

Volg via de ‘social networks' alle ontwikkelingen van Ran-D starts a fire.

Één ding is zeker; op 23 oktober 2010 zal Riche spreekwoordelijk in vuur en vlam staan!.

Tot op Inshock Overdose - Ran-D starts a fire!

10 opmerkingen

Gok dat we hier toch wel een dik feestje van gaan maken (H)
Uitspraak van actief op maandag 11 oktober 2010 om 14:44:
Gok dat we hier toch wel een dik feestje van gaan maken

enof! :D
Hopelijk aanwezig :) nog ff afwachten...
Uitspraak van actief op maandag 11 oktober 2010 om 14:44:
Gok dat we hier toch wel een dik feestje van gaan maken (H)

kun je rekenen ja toch :P?
 
& dat voor €16,-! :cheer:
 
Artiest Diabolic
Ran-D! :D