Partyflock
 

De blaadjes vallen op de grond, de plaatjes draaien in het rond

gepubliceerd door , op
Dalende temperaturen, vallende bladeren, regen. allemaal elementen die onlosmakelijk verbonden zijn met de Nederlandse herfst. Gelukkig is er een lichtpuntje: Herfstkriebels! Op zaterdag 16 oktober kun je onder het waterdichte dak van Central Studios te Utrecht genieten van een heerlijke zaterdagavond met top DJ's en entertainment.

Studio 1 verwelkomt alle house en club addicts met niemand minder dan Sidney Samson, de meester in aanstekelijke dirty house tunes. Ook het unieke duo Shermanology zal hier te vinden zijn, met een betoverende combinatie van eigen tracks, geweldige live vocals en DJ skills. Daarnaast een nieuwe topper van Nederlandse bodem: Nicky Romero. Met zijn noteringen in de charts is hij dé nieuwe sensatie in de housescene. Tevens staan in Studio 1 op het programma Quintino, Funkerman, Bingo Players & Baggi Begovic. Stuk voor stuk hebben zij elke keer weer bewezen alle voetjes van de vloer te krijgen en zullen dat ook deze herfsteditie absoluut niet nalaten. De raw & deep vocals van Mc Roga maken het helemaal af.

Studio 2 is deze keer het domein van Club Junx, die sinds 2008 aan een gestage maar zekere opmars bezig is en een sound vertegenwoordigt die dicht bij de origine van House ligt. De Club Junx avonden in Utrecht zijn inmiddels een begrip en daarom een waardevolle toevoeging voor Herfstkriebels. De residents van Club Junx openen in studio 2; Onno Splinter en Utrechts talent Samuel Deep. Zij zullen worden afgelost door niemand minder dan Kabale und Liebe, een internationale headliner. En last but definitely not least de Eindbaas van de nacht, Olene Kadar, bewezen held, ook onder het Club Junx publiek. Kadar zal deze editie iedereen gegarandeerd in vervoering brengen en voor een waardige afsluiting zorgen.

Winnen
Het virtuele casino van Kriebels is 24/7 open alwaar je je geluk kunt beproeven op de Super Slot Machine. Meespelen is gratis en je kunt kaarten voor Herfstkriebels winnen! Kijk dus snel op www.kriebels.nl.

Kaarten
De verkoop gaat erg hard maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.kriebels.nl en bij alle vestigingen van Primera.

Informatie
Voor meer informatie over de line-up, locatie, tijden, kaarten etc. kun je terecht op de website www.kriebels.nl.

5 opmerkingen

 
Lekkere line-up! (Y)

Helaas al een ander feestje! :(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
wat een namen

dat moet haast wel een topavond worden
echt een super line up