Partyflock
 

Whores in da House
2 Oktober in Zalinaz Etten-Leur

gepubliceerd door , op
Meestal komt er na elke eerste geslaagde ervaring een vervolg. Zo ook voor het vernieuwende concept ‘Whores in da house'! 2 Oktober zijn de gezellige dames van lichte zeden weer in de 'house', wederom in Zalinaz! Trek je stoute pakje aan, stap in je pumps en kom naar Zalinaz, because ‘there's some whores in da house!'

Een nieuw concept op poten zetten is voor organisaties altijd spannend. Slaat het aan of loopt iedereen met gebogen weer de discotheek uit? Wordt hier nog dagen over nagepraat of probeert iedereen het zo snel mogelijk weer te vergeten? Zo was het ook voor het concept met de ietwat expliciete naam. Al was er onder de dames wat ophef over de titel, toch was de opkomst door zowel de dames als de heren bij deze eerste editie grandioos!

De sfeer was goed en na verschillende meningen van gasten te hebben gehoord en gelezen werd de maandag daarop meteen besloten: hier komt een vervolg op! De organisatie kwam bijeen en heeft zo weer een nieuwe avond in elkaar geknutseld voor de hongerigen. Tweede editie, twee areas! Area 1 is de freestyle area waar de dj's hun eigen ding kunnen doen. In deze area zijn namen terug te vinden als The Darkraver, Paul Elstak, Rob & MC Joe en live on stage: Danger Hardcore Team die je misschien wel kent van de hit ‘Jumpin' time'.
Area 2 wordt ingevuld door Francois die de Zino classics vibe in Zalinaz dropt!

Line-up
Freestyle Area

The Darkraver
DJ Rob & MC Joe
Paul Elstak
Ruthless
Stanton
Pat B
Live: Danger Hardcore Team
MC: TMC

Francois Zino classics Area
Genius
Fiocco
Francois
Nowaxx
Ram6
MC: MC-B

Tickets
Kosten €10 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.zalinaz.nl, Paylogic.nl en Ticketscript.nl en alle Primera winkels. Tickets aan de deur: €15.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Zalinaz makkelijk te bereiken. Voor de routebeschrijving klik je op Google Maps. Parkeren kan op het parkeerterrein rondom Zalinaz of de McDonald's in Etten-Leur.

6 opmerkingen

 
Potver, wat een line-up :kwijl:
Maar die datum (N)
Artiest {SHOWLIST artist 61000, 58482}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 3 september 2010 om 15:30:
Maar die datum

idd :( Sta dan zelf op Q-Dance presents Fusion....
Anders had ik hierheen gegaan :D
 
Werkzaam bij Pservice
Artiest {SHOWLIST artist 54629, 78775}
yeah :d