Partyflock
 
­ Nederland

Darkraver gaat helemaal los in Roosendaal

gepubliceerd door , op
The Freakshow
3 mei 2010
U&I Dance heeft voor vrijdag 28 mei weer een grote verrassende line up samen gesteld voor de derde editie van ‘The Freakshow' in El Corazon te Roosendaal.

De The Darkraver is al een hele tijd niet meer in het Roosendaalse nachtleven gezien, dus U&I Dance vond het toch eens tijd worden om de Parkneger van Nederland uit te nodigen. Nee, de The Darkraver draait dit keer geen Hardcore of Old School, maar met zijn alias ‘Steve Sweet' zal hij een twee uur durende electro house weg gaan zetten. Op festivals zoals Sneakerz & Mysteryland draait Steve ook altijd met zijn alias naam op de Gelazer! Stage. De sound die je kan verwachten is pompende electro house met zo af en toe een old school knaller erin. Steve kan het natuurlijk niet laten om die er zo nu en dan in te knallen, maar dat maakt het dan ook super om naar zijn sets te luisteren. The Darkraver staat bekend om zijn fles baco en sublieme dj mix kwaliteiten en dus ook zalen die helemaal op zijn kop staan. De organisatie van U&I Dance kan er nu al niet van slapen, want wat zal het dak eraf gaan vrijdag 28 mei!

Natuurlijk heeft U&I Dance naast de The Darkraver nog meer geweldige maffe dj's uitgenodigd die ook echt de tent op zijn kop gaan zetten. DNL heeft in heel het land al naam gemaakt doordat hij resident is van meerdere clubs. Een residency krijg je omdat je keer op keer het publiek van een club kan vermaken en dus de ‘skills' in huis hebt. DNL stond o.a. in de Escape, Zalinaz, Zenith & Club Soho. Momenteel staat DNL onder contract bij Pioneer en toert samen met Ferri Somogyi door heel Nederland om samen te draaien op diverse grote feesten, dus misschien zie je deze bekende GTST man ook nog wel verschijnen?

DJ MO & House Djunkey zijn in de regio de meest belovende talenten. De producties van beide heren zijn echt ‘Tha Bomb' en ze draaien ook echt super. U&I Dance vindt dat ze deze dj's te weinig zien achter ‘The Decks' en daarom zijn ze ook uitgenodigd!

The Freakshow zal vanaf 28 mei een aantal keren per jaar terugkomen in El Corazon. U&I Dance heeft er bewust voor gekozen om in de programmering meer electro house dj's terug te laten komen met daarin altijd een goede dj die minimaal 2 uur draait. In The Freakshow biedt U&I Dance altijd ruimte aan regionaal talent. Dit talent wordt vaak zelf door U&I Dance uitgenodigd nadat er producties zijn beluisterd of een live dj mix.

U&I Dance is ook nog hard aan het werk om weer een volgende Roosendaal gaat los! te plannen. Roosendaal gaat los! is de laatste twee jaar een vaste waarde geworden in het uitgaansleven van Roosendaal en hoopt na de zomer weer met een nieuwe editie te komen.

8 opmerkingen

Nee, de Darkraver draait dit keer geen Hardcore of Old School, maar met zijn alias ‘Steve Sweet' zal hij een twee uur durende electro house weg gaan zetten.
Waarom maken jullie dan reclame met Darkraver want dan verwachten de mensen hardcore of oldschool. Komen die effe van een koude kermis thuis. :lol:
 
Uitspraak van B-Flock :bounce: op maandag 17 mei 2010 om 12:04:
Komen die effe van een koude kermis thuis.

:( Brrr, koud! ;P

Heb zin in dit feestje.. 2x Darkraver in 1 week zelfs.. Ene keer echter wel oldschool voor mij, andere keer elecro/house.. Ik vind het allemaal prima (Y)
Artiest Blanda
Uitspraak van B-Flock :bounce: op maandag 17 mei 2010 om 12:04:
Komen die effe van een koude kermis thuis. :lol:

Is het dan ook kermis??
Uitspraak van Blanda op maandag 17 mei 2010 om 12:13:
Is het dan ook kermis??

zal wel koud zijn hea
laatste aanpassing
dan kunnen ze iig beter adverteren met steve sweet ja

half rsd komt af en denkt te gaan stampen en krijgen ze house
zijn er genoeg die daaar geen zak aan vinden en die voor de oldskool erheen gaan


voor mij juist een extra reden om te gaan
 
Artiest Freaco
de meeste slaan de plank finaal mis
steve draai OOK house onder de naam DARKRAVER
dus ze maken hier wel goede reclame:yes: