Partyflock
 

El Corazon

op de kaart
afbeelding El Corazon
AdresOude Markt 36-38
4701PG
Roosendaal
Nederland
SiteSite elcorazon-roosendaal.nl
E-mailinfo@elcorazon-roosendaal.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Concept
Boek een overnachting in of in de buurt van El Corazon via Booking.com.

Uitgaansagenda El Corazon

Laatste feest was op zondag 20 september 2020: Sam & Friends
Statistieken
268·feesten
geen·in de toekomst
268·in het verleden
15·nieuwsberichten
1·fotoshoot
140·foto's
18·video's
2212·bezoekers · herkomst
841·unieke bezoekers
80Partyflockfans
9.6 KFacebooklikes
44·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (738 stemmen)
19 oktober 2012
Foto's, Blackpacker, 19 oktober 2012, El Corazon, Roosendaal
Nieuws
Vijf jaar is een mijlpaal. Om dit te vieren, organiseert Stuiterbeesten op vrijdag 4 maart hun eigen verjaardagsfeest in El Corazon Roosendaal. Ruim 30 artiesten komen langs om de boel op stelten te zetten: van lokaal talent tot aan nationale en zelfs internationale helden:
Frisfeesten zijn in heel Nederland een groot succes. STTRBSTN (dj-act) stond de afgelopen anderhalf jaar vaak op drukbezochte frisfeesten in o.a. Zeeland en de Randstad. Deze feestjes zijn zo populair, dat een lange rij bij de ingang geen uitzondering is. Er wordt geen alcohol geschonken: tabak en drugs zijn uiteraard ook niet welkom. In West-Brabant waren er tot dit jaar geen frisfeesten voor tieners, met uitzondering van schoolfeestjes waar natuurlijk ook geen alcohol wordt geschonken.
Animalize: blending harder styles together will bring out your inner animal! Komende vrijdag zal de eerste editie van Animalize (een nieuw concept van STTRBSTN) plaatsvinden in El Corazon Roosendaal. Het bijzondere aan Animalize is dat de hardstyle addicts in Roosendaal een aandeel hebben gehad in het samenstellen van de line-up.
Het allereerste festival op de Oude Markt ooit was vorig jaar een groot succes. Maar liefst 3000 party people hebben de avond van hun leven gehad en hebben de voetjes stevig van de vloer getild. Dit jaar organiseert evenementenorganisatie Stuiterbeesten opnieuw hét Kingsnight Festival van 2014 in Roosendaal op de Oude Markt! Helemaal gratis!
Op 27 december organiseert STTRBSTN haar laatste evenement van 2013 met niemand minder dan de nummer twee hardstyle DJ ter wereld: Frontliner.
Jongerenorganisatie STTRBSTN gaat slim inspelen op de nieuwe alcoholwetgeving, die op 1 januari 2014 van start zal gaan. De jongerenorganisatie gaat het nieuwe concept Partycetamol het leven in blazen, een concept speciaal gericht op jongeren tussen de 15 en 17 jaar. 1
De eerste editie van het concept 'Hard Animals' staat voor veel liefhebbers van de hardere stijlen nog vers in het geheugen. Jongerenorganisatie STTRBSTN organiseert op 1 november 2013 de tweede editie van het concept Hard Animals: Dr Phunk's Birthday Bash. De stijlen jump, french tek, hardstyle, freestyle en hardcore worden die avond goed vertegenwoordigd.
Ruim een jaar geleden begon jongerenweblog Stuiterbeesten met het halen van bekende artiesten naar Roosendaal. Hun eerste bekende headliner vorig jaar was Yellow Claw, die destijds de hitlijsten bestormden met nummers als 'Het Allermooiste Feestje' en 'Krokobil'. Voor het dertigste feestje dat Stuiterbeesten organiseert, besloten ze de nog steeds populaire act weer naar Roosendaal te halen. 1
Op vrijdag 5 juli vieren Flügel en Stuiterbeesten gezamenlijk dat de vakantie is begonnen tijdens de 'Fuck School Get Flügel Party' in El Corazon Roosendaal. Voor de echte feestbeesten is er echter nu al één klein nadeel: het evenement zal tot 3:00 duren in plaats van 4:00. Dit heeft te maken met de nieuwe uitgaansregeling binnen de gemeente Roosendaal.
Alweer bijna twee jaar geleden ontstond jongerenweblog Stuiterbeesten, opgericht door Nichal Joosse (21), Laurens van der Smissen (19) en Nik Verploegen (17). Samen met een aantal andere leeftijdsgenoten hadden zij ambitieuze plannen om een blog bij te houden die een grote groep jongeren zou moeten aanspreken. Daarnaast zouden ze één keer per jaar een soort netwerkborrel houden voor alle mensen die geïnteresseerd waren in Stuiterbeesten. Niemand van de jongens had ooit verwacht dat deze 'netwerkborrel' zou uitgroeien tot de populairste clubnight van Roosendaal.

2 opmerkingen

 
el parasol stikgek :9