Partyflock
 

STTRBSTN

STTRBSTN
14 december 2018
organisator
SiteSite sttrbstn.nl
AdresMarkt 36
4701 PG
Roosendaal
Nederland Nederland
Oprichting1 maart 2011
Linksfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudxyoutube
Vroegere naam
  • Stuiterbeesten, tot 1 januari 1970

Informatie

Stuiterbeesten is een vrijwilligersorganisatie die in 2011 opgericht is door Nichal Joosse, Nik Verploegen en Laurens van der Smissen, drie jongeren die vonden dat er te weinig te doen was voor jongeren in de stad waar zij op dat moment woonden, Roosendaal. Maandelijks begonnen zij met een concept met een aantal vaste pijlers: een grote variatie aan populaire elektronische muziekstijlen, een lage entreeprijs en dat allebei gericht op een doelgroep waarvoor weinig evenementen in Roosendaal waren: 16-25 jaar.

Uitgaansagenda STTRBSTN

Laatste feest was op zondag 28 mei 2023: LOUDER! × STTRBSTN, De Kastelein, Breda
Statistieken
106·feesten
106·in het verleden
11·nieuwsberichten
30·video's
1271·bezoekers
493·unieke bezoekers
354Partyflockfans
7·albumfoto's
goed·stemresultaat (77.8111 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Vijf jaar is een mijlpaal. Om dit te vieren, organiseert Stuiterbeesten op vrijdag 4 maart hun eigen verjaardagsfeest in El Corazon Roosendaal. Ruim 30 artiesten komen langs om de boel op stelten te zetten: van lokaal talent tot aan nationale en zelfs internationale helden:
Animalize: blending harder styles together will bring out your inner animal! Komende vrijdag zal de eerste editie van Animalize (een nieuw concept van STTRBSTN) plaatsvinden in El Corazon Roosendaal. Het bijzondere aan Animalize is dat de hardstyle addicts in Roosendaal een aandeel hebben gehad in het samenstellen van de line-up.
Het allereerste festival op de Oude Markt ooit was vorig jaar een groot succes. Maar liefst 3000 party people hebben de avond van hun leven gehad en hebben de voetjes stevig van de vloer getild. Dit jaar organiseert evenementenorganisatie Stuiterbeesten opnieuw hét Kingsnight Festival van 2014 in Roosendaal op de Oude Markt! Helemaal gratis!
Op 27 december organiseert STTRBSTN haar laatste evenement van 2013 met niemand minder dan de nummer twee hardstyle DJ ter wereld: Frontliner.
Jongerenorganisatie STTRBSTN gaat slim inspelen op de nieuwe alcoholwetgeving, die op 1 januari 2014 van start zal gaan. De jongerenorganisatie gaat het nieuwe concept Partycetamol het leven in blazen, een concept speciaal gericht op jongeren tussen de 15 en 17 jaar. 1
Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat Roosendaal in het teken van het Roosendaal Leeft-weekend. Drie dagen lang kunnen Roosendalers genieten van drie evenementen in een grote tent op de Markt, waarin een week later de ijsbaan te vinden zal zijn. Op vrijdag organiseert jongerenorganisatie Stuiterbeesten in deze tent het Stuiterbeesten Winter Festival.
De eerste editie van het concept 'Hard Animals' staat voor veel liefhebbers van de hardere stijlen nog vers in het geheugen. Jongerenorganisatie STTRBSTN organiseert op 1 november 2013 de tweede editie van het concept Hard Animals: Dr Phunk's Birthday Bash. De stijlen jump, french tek, hardstyle, freestyle en hardcore worden die avond goed vertegenwoordigd.
Ruim een jaar geleden begon jongerenweblog Stuiterbeesten met het halen van bekende artiesten naar Roosendaal. Hun eerste bekende headliner vorig jaar was Yellow Claw, die destijds de hitlijsten bestormden met nummers als 'Het Allermooiste Feestje' en 'Krokobil'. Voor het dertigste feestje dat Stuiterbeesten organiseert, besloten ze de nog steeds populaire act weer naar Roosendaal te halen. 1
Op vrijdag 5 juli vieren Flügel en Stuiterbeesten gezamenlijk dat de vakantie is begonnen tijdens de 'Fuck School Get Flügel Party' in El Corazon Roosendaal. Voor de echte feestbeesten is er echter nu al één klein nadeel: het evenement zal tot 3:00 duren in plaats van 4:00. Dit heeft te maken met de nieuwe uitgaansregeling binnen de gemeente Roosendaal.
Alweer bijna twee jaar geleden ontstond jongerenweblog Stuiterbeesten, opgericht door Nichal Joosse (21), Laurens van der Smissen (19) en Nik Verploegen (17). Samen met een aantal andere leeftijdsgenoten hadden zij ambitieuze plannen om een blog bij te houden die een grote groep jongeren zou moeten aanspreken. Daarnaast zouden ze één keer per jaar een soort netwerkborrel houden voor alle mensen die geïnteresseerd waren in Stuiterbeesten. Niemand van de jongens had ooit verwacht dat deze 'netwerkborrel' zou uitgroeien tot de populairste clubnight van Roosendaal.