Partyflock
 
­ Nederland

Stuiterbeesten sluit het jaar knallend af met Frontliner

gepubliceerd door , op
Jongerenorganisatie Stuiterbeesten boekte dit jaar ontzettend veel succes met maar liefst vijftien evenementen verdeeld over Roosendaal, Bergen op Zoom en Goes. De plannen voor 2014 zijn groots en uitbundig, de organisatie gaat onder andere zijn horizon verbreden naar Rotterdam en gaan vol passie hun nieuwe concept Partycetamol ontwikkelen. Op 27 december organiseert Stuiterbeesten haar laatste evenement van 2013 met niemand minder dan de nummer twee hardstyle DJ ter wereld: Frontliner.

De Stuiterbeesten resident DJ's TMH Music, Wessel S, Berry en Lau Savano zullen ook weer van de partij zijn om de bezoekers te voorzien van de benodigde beats om de allergekste danspasjes uit te kunnen voeren. Naast de residents is ook Qyn aan de line-up toegevoegd om het eerste uurtje heerlijk rustig binnen te kunnen komen met de lekkerste techhouse van dit moment.

De nummer twee hardstyle DJ ter wereld, volgens de DJ MAG Top 100 2013, Frontliner is een van de meest geliefde hardstyle DJ's van het moment. Frontliner is onder andere bekend van zijn mega hit 'Halos', die wordt gezien als dé hardstyle plaat van 2013. Ook is hij nagenoeg elke editie vaste klant op o.a. Defqon.1, Decibel, Qlimax, Mysteryland, Tomorrowland, Defqon.1 Australia, Hardbass en Mysteryland Chile. Hij zal de avond stampend en knallend afsluiten, zoals je van Stuiterbeesten gewend bent.

Tickets zijn op 27 december enkel aan de deur verkrijgbaar voor een prijs van €7,50 euro. Het evenement is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.