Partyflock
 
­ Nederland

Global Kitchen

gepubliceerd door , op
What's Cooking In Our Kitchen?

Global Kitchen is de naam die de organisaties van de zaterdagavonden in de Winkel van Sinkel (FCA en Club Risk) hebben gegeven aan de 1e en de 3e zaterdag van de maand. Met de kreet "What's Cooking In Our Kitchen" worden op deze avonden DJ's uitgenodigd die het soort muziek draaien dat Globaal onder Dance valt. Van House tot TechHouse, van Tribal tot Breakbeats... het rijtje zou te lang worden om een globale spectrum van Dance te dekken. Aangezien de keuken van de restaurants in de Winkel van Sinkel en de Nachtwinkel ook een Globale kaart bevatten, was de naam een logische link. Global Kitchen valt onder de directe supervisie van FCA-Music. Voor andere stromingen zoals Techno is de 4e zaterdag van de maand gereserveerd (Club Risk's Beyond Adventures en Fca's Rockit), terwijl de 2e zaterdag van de maand door Club Risk meer SoulFullHouse geprogrammeerd zal worden.

Global Kitchen nodigt aanstaande zaterdag Kareem Raïhani (H*rt @ Panama) uit om komen kokkerellen met vinyl. Na de theaterschool te hebben doorlopen heeft Kareem Raihani gedurende vier jaar voor verschillende dansgroepen gedanst. In die periode begon hij 'just for fun' met DJ-en maar 1994 kwam de ommekeer: Hij besloot zijn leven te wijden aan muziek. Tijdens de High-Tech-Soul-Movement avonden in de Roxy was hij regelmatig de vervanger van Dimitri, indien nodig. Mede door zijn kwaliteiten en charismatische uitstraling ging het daarna snel. Op het moment is Kareem Raïhani resident van de H*rt avonden in ]location=Panama], Amsterdam en zeer gerespecteerd in het hele land (maar ook daarbuiten). Vandaar dat het een keer tijd werd om hem uit te nodigen in de Winkel van Sinkel.

Kareem wordt ondersteund door Benny Rodrigues. Met zijn energieke, upliftende sets is Benny intussen een gevestigde naam geworden en kom je hem eigenlijk op elk serieus feest tegen.

Leonardo stoomt de zaal klaar voor bovenstaande DJ's. Leonardo heeft al verschillende malen in de Winkel van Sinkel opgetreden, en behoeft bij velen geen introductie meer.

De sub-area wordt bemand door DJ Six & Stevie D (de vroegere Puha Hustlers). Dit Engels platform, gevestigd in Utrecht is op eigenzinnige wijze steeds bezig concepten te ontwikkelen en schuwen de experimentele hoeken van Dance niet. Op dit moment ook bezig met het concept "Puha TV".

All these Global spirits in our Kitchen at night!

1 opmerking

benny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!