Partyflock
 

Winkel van Sinkel

op de kaart
afbeelding Winkel van Sinkel
AdresOudegracht 158
3511 AZ
Utrecht
Nederland
SiteSite dewinkelvansinkel.nl
E-mailinfo@dewinkelvansinkel.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit1500

Informatie

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Het cultureel, culinair warenhuis kent verschillende facetten. Zo kan men in het Grandcafé lunchen en dineren, is er een Cocktaillounge met een grote diversiteit aan whiskey's, beschikt het pand over een sfeervolle Binnentuin en staat Anton's Bar bekend om gezellig te borrelen. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, het tweede restaurant.

De Winkel van Sinkel is nauw betrokken bij de vele festivals die de stad kent en neemt uitgebreid deel aan Utrechts Culturele Zondagen. Elke zaterdag en enkele donderdagen en vrijdagen wordt het pand omgetoverd tot de trendy club Nachtwinkel, waar tot diep in de nacht gedanst wordt.
Boek een overnachting in of in de buurt van Winkel van Sinkel via Booking.com.
13 januari 2018
Foto's, Puur Dance, 13 januari 2018, Winkel van Sinkel, Utrecht
16 april 2011
Foto's, L'Etiket, 16 april 2011, Winkel van Sinkel, Utrecht
19 maart 2011
Foto's, L'Etiket, 19 maart 2011, Winkel van Sinkel, Utrecht
26 december 2010
Foto's, L'Etikerst, 26 december 2010, Winkel van Sinkel, Utrecht
16 oktober 2010
Foto's, L'Etiket, 16 oktober 2010, Winkel van Sinkel, Utrecht
29 mei 2010
Foto's, L'Etiket, 29 mei 2010, Winkel van Sinkel, Utrecht
4 mei 2010
Foto's, Allo Allo, 4 mei 2010, Winkel van Sinkel, Utrecht
24 april 2010
Foto's, L'Etiket, 24 april 2010, Winkel van Sinkel, Utrecht
26 december 2009
Foto's, Smeerboel, 26 december 2009, Winkel van Sinkel, Utrecht
18 november 2006
Foto's, ROCKIT, 18 november 2006, Winkel van Sinkel, Utrecht
Nieuws
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.
It's that time again. Na een super gezellige september editie stroomden de verzoeken binnen van wanneer de volgende Holiday Jam editie weer is. Mensen die waren geweest en mensen die het door vakantie hadden gemist wilde niet weer 3 maanden wachten . Daarom hebben we besloten zaterdag 9 november de laatste Holiday Jam van 2019 te organiseren. Dit keer met een gloednieuwe spannende line up waar je "U" tegen zegt. Deejay BIGGI die nog steeds een van de toppers van het land is, komt langs voor een exclusieve HJ set! Samen met zijn MC (en R&B zanger) ELTON CROWN gaan ze laten zien waarom ze zo "groot" in de scene zijn. DJ Chippie "Nak a Pokoe" is een ware grootheid in de classicscene en zal zijn skills ook weer tonen tijdens deze editie. Daarnaast hebben we maar liefst drie DJ's -Rodney Music, George Felix & Shug La Sheeda - die Utrecht vertegenwoordigen. Utka are you ready?
Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno. De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound. Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds. Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie. Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers!.Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken.
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 19 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Diaz & Bruno, Sam Blans, Andrew Mathers, Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Jay Dinestic en MC Jonna!
Brrlnoot
28 augustus 2018
Op vrijdag 7 september kunnen de echte vrijdagborrel liefhebbers eindelijk genieten van een exclusieve borrel in hartje centrum Utrecht.
Latin Lovers
26 april 2018
Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: Johnny 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht!
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
D-lightment
16 maart 2017
Na een succesvolle eerste editie in Eindhoven komt D-Lightment naar Utrecht met een nieuw evenement "D-Lightment - White, Welcome to Wild Ibiza".
RUMAG heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wilt nu behalve online, ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in Club Red werd gepowerd door RUMAG, brengen ze nu de prachtige Monica Geuze naar de Winkel van Sinkel in Utrecht. Naast Monica zal ook één van de hardste urban deejays van Nederland dj FLAVA aanwezig zijn!

6 waarderingen

Esley(K)(K)
SUPER tent..­ Beetje jammer dat afgelopen half jaar de feestjes minder zijn geworden.­ Ik wacht op de echte foute feesten, die waren echt super!!...­
K.c.
goed feest aleen die RIJ-EN
Het geluid is daar vrijwel altijd te hard en te veel mid, ze leren het nooit...­
anne:s­weethu­g:
hele mooie tent (Y)
m-waaienberg
De Beste locatie van Nederland
Vuurpijl :bounce:
leuk

1 opmerking

Jammer dat het geluid te hard staat en de meiden die achter de bar staan aardig onbeschoft zijn.­