Partyflock
 

Candyshop

afbeelding Candyshop
concept
E-mailcandyshopspecial@gmail.com
AdresEuropaplein 230
3526 WE
Utrecht
Nederland
KvK57293090
Oprichting1 juli 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloud

Informatie

Candyshop, een concept ontwikkeld door Utrechtse jongeren om hun stad weer te doen laten leven, om meer leven in de brouwerij te brengen met als doel Utrecht weer op de kaart te zetten als de nummer 1 uitgaans- en studentenstad van Nederland!

Een party door Utrecht, voor Utrecht, Nederland and the rest of the world! We nodigen iedereen uit, cuz we know how to party!

Uitgaansagenda Candyshop

Laatste feest was op zaterdag 19 september 2020: Glijpartij, Winkel van Sinkel, Utrecht
Artiest
Candyshop
Statistieken
79·feesten
79·in het verleden
1·artiest
11·nieuwsberichten
28·video's
46·winacties
1027·bezoekers
466·unieke bezoekers
55Partyflockfans
8.4 KFacebooklikes
1·waardering
goed·stemresultaat (178 stemmen)
Nieuws
Dit jaar bestaat Candyshop 2 jaar en dat vieren ze gigantisch groots! Door de vele onvergetelijke en uitverkochte edities met de leukste en gezelligste party people is het concept in een korte tijd razendsnel gegroeid. Zo snel dat ze nog meer land gaan verkennen om dit mooie concept in verschillende leuke clubs kunnen organiseren.
Na een prachtig mooie zomer komt Candyshop kei- en keihard terug! 030 better be ready, want Candyshop pakt gigagroots uit! Op zaterdag 24 oktober is Candyshop weer op haar thuisbasis, de Winkel van Sinkel, met Utrechts mooiste feest en een editie om van te smullen: Ladies Night
Na een prachtig jaar met vele hoogtepunten, verschillende uitdagende thema's, ongelofelijk veel feestvreugde met uitverkochte edities waaronder het éénjarig bestaan, doet Candyshop NL er in 2015 nog een schepje bovenop! Aftrap is op zaterdag 24 januari met gelijk een waanzinnig vet thema: Red Cup Party!
Oud & Nieuw zal dit jaar in stijl gevierd worden! Op woensdag 31 december 2014 zal Club Stairway Utrecht haar deuren wagenwijd openslaan en jou toegang bieden tot The Empire. The Empire is een party concept met alles erop en eraan. Een exclusief concept waar urban lifestyle, Art&Design, music en entertainment samenkomen.
Na een zomerstop komt Candyshop NL keihard terug! In samenwerking met Ex Porn Star brengen ze je het meest exclusieve feest ever! Beide concepten worden als één geheel gigantisch neergezet en de avond staat tevens in het teken van het éénjarig bestaan van Candyshop.
Na talloze te gekke thema's, waanzinnig veel feestvreugde en veelal uitverkochte edities staat er alweer spetterende editie van jouw allerzoetste en vrouwvriendelijkste feest voor de deur en wauw! Dat belooft echt een toppunt te worden!
Na alweer een waanzinnig uitverkochte editie gaat Candyshop NL lekker door met dit keer een duister thema. Jouw meest zoete en tevens vrouwvriendelijke feest komt er weer aan! Uiteraard nog steeds onder de motto: 'Elke editie more unique, bigger & better pakt jouw Candyshop NL geweldig groots uit!
Na een fantastisch jaar met veel feestvreugde en uitverkochte edities is jouw meest zoete feest terug, en hoe! Onder het motto: 'Elke editie more unique, bigger & better' zal Candyshop NL fantastisch groots uitpakken in de maand van de liefde! Een weekje na Valentijnsdag, vrijdag 21 februari, zullen alle deuren van de Winkel van Sinkel wagenwijd geopend worden voor een wel heel erg spannend en mysterieuze vervolgeditie.
Na een fantastisch eerste jaar willen ze het jaar zoetig afsluiten. Samen met jou springt Candyshop het nieuwe jaar in met een special New Years Eve 2014 party!
Welcome to Candyshop
22 november 2013
Na een bomvolle eerste editie is Candyshop terug! In samenwerking met internationale studentenvereniging ESN Utrecht en SpeelZ nodigen ze je uit voor: Winter Sensation. Laat je tijdens deze editie verwennen en meenemen op een spectaculair, winters avontuur. Waan je in een fantasiewereld waar je zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen.

1 waardering

superblond
Heerlijke muziek, divers publiek (hier kan je prima genieten ook als je geen 18 meer bent) er zijn weinig concepten waar dat goed geregeld is!