Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to the Candyshop
Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Candyshop
1 oktober 2015
Na een prachtig mooie zomer komt Candyshop kei- en keihard terug! 030 better be ready, want Candyshop pakt gigagroots uit! Op zaterdag 24 oktober is Candyshop weer op haar thuisbasis, de Winkel van Sinkel, met Utrechts mooiste feest en een editie om van te smullen: Ladies Night
Treed over de rode loper binnen en aanschouw de Winkel van Sinkel als nooit tevoren. Waan je in één van je stoutste dromen en laat je meenemen op een sprookjesachtig avontuur. Kortom deze avond wordt onvergetelijk!

Razy Sweet & Tasty
Verwacht een club vol lekkers. Naast veel zoetigheid, bergen met snoep, suikerspin en shotjes, zullen we de locatie een metamorfose geven. Naast een stijlvolle aankleding pimpen we de grote zaal met extra dikke verlichting, LCD-videowalls, CO2- en Confetti-kanonnen en nog veel meer!

Straight Outta New York,USA: Exit 21
De line-up zal er ook dit keer zeker niet om liegen als een nieuw en uniek hoogtepunt bereikt wordt! Speciaal voor deze editie zijn ze naar New York (USA) afgereisd om Amerika's grootste sensatie naar Nederland te halen.
Met superveel trots presenteert Candyshop: EXIT 21!!
Exit 21, een boyband met 4 (mooi)boys uit New York die op het punt staan de wereld te veroveren met hun geweldige (dans & zang) shows!
Ze zullen worden bijgestaan door NL's eigen vrouwenverslinder Johnny 500! Hij weet als de beste hoe een feestje te bouwen en met zijn heerlijke tracks krijgt hij de aandacht van alle vrouwen en zet hij de dansvloer 'on fire'!
In het voorprogramma zal ook Kenzo Alvares (DJ, danser & choreograaf bekend van TV #DanceDanceDance) een geweldige show weggeven. Of het nou dansen is, het bedenken van nieuwe dansen of achter de draaitafels staan. Hij beheerst het allemaal... Flawless!

Deze avond zal worden gehost door niemand minder dan: Massive MC!

Uiteraard zullen ook de 030-helden aanwezig zijn en het feest compleet maken! Dwight Rass & Samo en Mr. Djonsen zullen de avond een geweldige kick-start geven op Main Stage. Met 1 Soundsystem hebben we 30 minuten lang de allerlekkerste en jouw favoriete tracks voor je met top entertainment!
In de 030-Stage kan je natuurlijk weer keihard losgaan met onze residents & Utrechts Finests: Dance-El, MRVN CRKL, Mr. Wez en Religion!

New: Exclusive VIP-stage
Vanaf deze editie wordt er een nieuwe stage toegevoegd: VIP-stage! Waar het bijna onmogelijk is goede VIP-plekken te creëren zal er toch een (verhoogde) VIP-stage in de grote zaal gebouwd worden! Zo beleef je het feest vanuit een andere dimensie en geheel in stijl!
VIP reservations: +31 6 48178898 (bellen en app).

Line-up


Crazy, Sweet & Tasty
Candygirls & boys zullen ervoor zorgen dat jij het naar je zin hebt. Zij zetten de toon en maken er een spektakelstuk van.

Er zullen extra veel free goodies worden uitgedeeld. De boys van EXIT 21 zullen rozen meenemen voor de vrouwen en genoeg stiften om handtekeningen uit te delen!

Tickets
Earlybird tickets:€ 10,-
Presale tickets:€ 12,50
Lady tickets:€ 17,50 (1 ticket for 2 ladies)
VIP ticket:€ 50,- (VIP entree, toegang VIP-stage, free drinks & finger foods)


Verkrijgbaar bij Link2Ticket en koop tickets.

Vip reservations
VIP (4 pers.):€ 300,- (incl. 1 fles sterk, frisdrank voor 4 pers., table service)
VIP (6 pers.):€ 350,- (incl. 1 fles sterk, frisdrank voor 6 pers., table service)
VIP Deluxe:€ 450,- (incl. 2 flessen sterk, frisdrank voor 6 pers., table service)


Info: candyshopevents@hotmail.com of +31 6 48178898

What:Candyshop · Ladies NIght
Where:Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, 3511AZ Utrecht
When:Saturday October 24th 2015
Age:18+ (ID required)
Hours:23.00 - 05.00
Presale info:€ 12,50,- & more at door