Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle Queensnight en day
Arnhem kleurt oranje

gepubliceerd door , op
Het is voor velen een dag waar al lang naar uitgekeken wordt. Waar het normaal het voetbal is dat heel Nederland verbroedert, is er weer ieder jaar de dag dat Bea de feestmuts opzet en de kaarsjes van de taart uitblaast. Wie jarig is moet voor gezongen worden, en dat gaat Global Soundz op koninginnenacht & dag doen met een flinke dosis hardstyle!

Twee dagen lang geven de bekende gezichten van de Global Soundz events de overige podia in Arnhem een lesje in feest vieren. De sfeer is ieder jaar weer van een ongekend niveau, en ondanks de beperkte ruimte zijn er altijd drie dingen die deze dagen onvergetelijk maken: een groot scala aan de beste talenten die hardstyle te bieden heeft, enkel liefhebbers voor hardstyle en geen geluidslimieten! Voor wie het vorig jaar gemist heeft:

{argument 'id' ontbreekt}

Als derde plaats in Nederland van best bezochte steden op Koninginnedag, is Arnhem al enkele jaren de thuisbasis van Global Soundz op koninginnenacht & dag. De open air stage op de hoek van de Korenmarkt is beide dagen het podium om een statement te maken, te verbroederen en bovenal de plek om samen met je vrienden twee onvergetelijke dagen te beleven. Ook dit jaar staat er weer een sterk team van artiesten klaar om samen met de oranje feestvierders een nieuw levensjaar van Bea in te luiden. Een kleine introductie van de artiesten die eigenlijk geen introductie behoeven.

Donderdag 29 april is het startschot voor Hardstyle Queensnight. Wie vorig jaar aanwezig was weet dat er geen betere act is die deze eerste dag kan openen dan 2-Sidez! Met optredens op toonaangevende evenementen in binnen- en buitenland en releases als Listen, Magic Spell en God behoren de heren Pulse, B-Front en MC Rems inmiddels tot de gevestigde orde op het gebied van hardstyle. De kick die door merg en been gaat in combinatie met de hoge synths zijn inmiddels een bekend handelsmerk geworden van dit ijzersterke trio. Naast deze helden is er ook dit jaar weer een scherp oog voor talent. Met namen als Jones, Drone & Fanatic is deze avond verzekerd van een hoog feestgehalte. De avond wordt gehost door de vocale skills van MC Rems.

Als de slaap nog uit de ogen gewreven wordt, gaat het geluid op Koninginnedag direct weer vol open voor Hardstyle Queensday. Vanaf 12:00 staat een nieuw team van hardstyle talents klaar om in een heerlijk zonnetje de verjaardag van de koningin te vieren. Bekende namen als o.a. Devon K., Frequencerz en Jones geven deze dag extra glans. Bij een verjaardag hoort een cadeautje, en deze zal laat op de avond uitgepakt worden met een special surprise act.

Mocht er nog enige twijfel zijn om getuige te zijn van dit unieke 2 daagse event: entree is gratis, bij slecht weer wordt het plein overdekt en limieten kunnen voor even de kast in. Wie jarig is trakteert, en omdat Bea weer vroeg onder de wol moet voor haar bezoek aan Zeeland op Koninginnedag, doet Global Soundz een duit in het zakje. Op Hardstyle Queensnight is er tussen 19:00 en 21:00 de actie 2 halen, 1 betalen voor bier, fris en wijn! Toon je oranjehart, en proost samen met Global Soundz op een nieuw koninklijk jaar vol hardstyle.

Lang leve de koningin!

21 opmerkingen

Was erg gezellig vorig jaar!
mischien tog maar weer is dagje koremarkt;)
Grote Kans Op Aanwezigheid....(Y)
Zowieso aanwezig:) Beetje jammer dat de locatie wat aan de kleine kant is, afgelopen 2 jaar was het elke keer weer proppen daar.
Niet dat ik er dit jaar wat van zal merken...;)
 
is een optie...
Arnhem, Hardstyle...I'm There!!!:D (h)
bummer!! reclame op pf voor deze locatie is echt bummer!! ben er ieder jaar te vinden, en tis echt geweldig, maar ieder jaar drukker, en zoals je ziet passen er maar 200 man in het kleine hoekje! wordt tijd dat ze de hele korenmarkt mogen innemen :D
Uitspraak van Live The Moment º³º op dinsdag 6 april 2010 om 14:41:
Misschien toch maar voor 1 x geen amsterdam, maar richting Arnhem

Je moet naar Arnhem! Is zo leuk :D Amsterdam is veelste massaal en te druk ;)
Jammer dat je daar in zo'n hoekje weggestopt zit. Vorig jaar was het fucking druk.
Queensnight is maar van 19.00 tot 00.00 uur.Da's maar 5 uurtjes.
Queensday is van 12.00 tot 00.00 uur
Uitspraak van Pigmans op dinsdag 6 april 2010 om 20:10:
bummer!! reclame op pf voor deze locatie is echt bummer!! ben er ieder jaar te vinden, en tis echt geweldig, maar ieder jaar drukker, en zoals je ziet passen er maar 200 man in het kleine hoekje! wordt tijd dat ze de hele korenmarkt mogen innemen

Damn Right!
Uitspraak van Sierellûh© op dinsdag 6 april 2010 om 23:50:
Amsterdam is veelste massaal en te druk

in dat hoekje anders ook! maargoed dat is geen reden om te niet te gaan:P


tussen 19:00 en 21:00 de actie 2 halen, 1 betalen voor bier, fris en wijn! :bounce:


en dan deze vergeten :O
Uitspraak van Sierellûh© op dinsdag 6 april 2010 om 23:50:
Je moet naar Arnhem! Is zo leuk Amsterdam is veelste massaal en te druk

jaa arnhem is rustig... :lol: vooral koninginnendag kan je lekker vrij bewegen! haha qlimax is er niks bij kwa drukte!
Uitspraak van Pigmans op dinsdag 6 april 2010 om 20:10:
zoals je ziet passen er maar 200 man in het kleine hoekje

425 · bezoekers · herkomst
285 · twijfelaars · herkomst

:') Kut he. Tis zo druk, maar zo leuk. Moet dan maar eens naar de wc XD Duuzend meter lopen, mega lange rij :no:
 
waarom hardstyle met zn kleine locatie:rot:
typisch arnhem, ze willen iets organiseren maar het is gewoon klote net zoals qlimax enzo:dood: