Partyflock
 
­ Nederland

Hey!

gepubliceerd door , op
Na een geslaagde performance op de FFWD Dance Parade en een gezellig verjaardagsfestijn in Parkzicht, zal Michel de Hey met zijn Hey! avond op zaterdag 24 oktober weer neerstrijken in de ondergrondse club Catwalk te Rotterdam.

Ditmaal met een hele bijzondere gast uit Parijs, namelijk techno-hitmachine Paul Ritch. Deze 26-jarige Fransman heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt tot de mondiale DJ-top. Het feit dat hij dit heeft bewerkstelligd met alleen maar eigen werk is zeker het vermelden waard. Deze avond zal Paul Ritch dan ook een 90 minuten durende liveset ten gehore brengen. Eén ding kan er vast verklappen worden, stilstaan is geen optie als deze ‘hoogleraar in de Techno‘ zijn rollende liveset door de speakers knalt!

De avond zal worden opgewarmd door een van Rotterdams veel belovende tech-house artiesten; Taras van de Voorde. Er kan gerust gesteld worden dat Taras met optredens op Dance Valley en Rockit Open Air een geslaagde zomer achter de rug heeft. Ook worden zijn releases op Wolfskuil en Mood Music goed ontvangen. In de Rotterdamse Catwalk weet Taras zijn draai altijd wel te vinden en dat zal hij deze avond weer laten zien met een 2 uur durende openingsset.

Na Taras is het de beurt aan de geestelijk vader van Hey!, namelijk Michel de Hey himself. Ook Michel heeft de afgelopen zomer zeker niet stilgezeten. Zo was er bijna geen festival waar hij niet te vinden was. Als kers op de taart hoste hij zijn eigen Hey!-stage op Mysteryland en was dit met o.a. Gregor Tresher, Ricardo Villalobos en Matthias Tanzmann zeer goed vertoeven. Na de drie-uursset van Michel de Hey is het de beurt aan de man van de avond Paul Ritch. Na zijn internationale doorbraak in 2007 met zijn debuutrelease ‘Samba’ op Resopal Schallware, volgde een stapel releases die hun weg omhoog vonden in vele technocharts. De afgelopen jaren heeft Paul Ritch onder andere gereleased op gerenommeerde labels als; Drumcode, Get Physical, BPitch, 100% Pure, Soma, Wagon Repair en niet te vergeten zijn eigen label Quartz Rec. Nadat zijn producties met open armen door de groten der aarde werden ontvangen, werd ook zijn liveset steeds vaker ten gehore gebracht in de grootste clubs en festivals op aarde. Van de Womb in Tokio tot de Watergate in Berlijn en van de Privilege in Ibiza tot het Awakenings festival in Spaarnwoude, keer op keer ging het publiek helemaal los op zijn energieke sound!

Na de 90 minuten durende liveset van Paul Ritch, is het de eer aan het Rotterdamse duo Hertz & Vibes om tot in de vroege uurtjes door te knallen. Gelukkig hebben zij al vaker met dit bijltje gehakt en zullen zij ook nu hun uiterste best doen om deze Hey!-avond in de Catwalk waardig af te sluiten.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar op www.beatfreax.com en www.diepgang.com de organisatie raadt aan om er vroeg bij te zijn, want voor deze avond zullen een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar zijn.

6 opmerkingen

Hey! :lol:
 
Maakt geen kans tijdens ADE...