Partyflock
 

Audio deLuxe

gepubliceerd door , op
Audio deLuxe
8 september 2003
Audio deLuxe met Kane in het Paard van Troje.

Zaterdag 11 oktober is het zover: dan treedt de Haagse rockformatie Kane voor het eerst op in het legendarische Haagse Paard van Troje. Iets dat wegens de vier jaar durende sluiting van deze poptempel nog niet eerder heeft kunnen plaatsvinden. Het optreden van Kane zal gevolgd worden door een afterparty met bekende nationale en internationale dj’s.

Deze editie van Audio Deluxe zal een samensmelting worden van verschillende muziekstijlen; rock en dance. De organisatie heeft dit al eerder succesvol gedaan in het Haagse Spuitheater waar tijdens een drie-daags festival optredens van Direct, Spider Rico, Anthony Pappa, Michel de Hey, Highhess, The Shapeshifters en Justin Robertson werden afgewisseld.

De link tussen Kane en dance is tegenwoordig makkelijk te leggen. In een uitverkocht Gelredome in Arnhem presenteerde Kane-zanger Dinand Woesthoff en ’s werelds nummer 1 dj Tiësto de remix van het Kane-nummer “Rain down on me”, wat inmiddels een enorme hit is geworden. Dj Tiësto sloot op zijn beurt het concert van Kane af in de Amsterdam Arena afgelopen juli.

Rond middernacht zal het spetterende optreden van Kane eindigen en de afterparty met nationaal en internationaal bekende dj’s losbarsten. De Haagse dj Remski (Club Geluk), de Rotterdamse dj Benny Rodrigues (Dance Valley, Sensation, FFWD Heineken Dance Parade), dj ROOG (More, Club Risk) de Engelse dj Dave Seaman (Cream, Global Underground) en dj Stef Vrolijk (Everybody, Sadie Records) zullen de rest van de avond hosten en het feest in de vroege uurtjes afsluiten.

Deze editie van Audio Deluxe op 11 oktober 2003 begint om 22.30 uur met het optreden van Kane (deuren zijn geopend vanaf 21.30 uur) en rond middernacht zal de officiële afterparty van start gaan. Voor dit evenement zijn twee soorten toegangsbewijzen beschikbaar:

Kane, incl. afterparty: 1000 kaarten beschikbaar (€ 20,-)
Alléén afterparty: 600 kaarten beschikbaar (€ 12,-)
Kaarten voor Audio Deluxe zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop.

De organisatie benadrukt dat de minimumleeftijd voor dit evenement 18 jaar is en hier zal streng op worden toegezien!

14 opmerkingen

:vaag:
 
eerst lezen en dan commentaar geven ?
 
Fucking Kane,

Typje niveau Idols..
 
En die gasten van SELF (die de flyer ontworpen hebben) mogen ook weleens met een ander design komen, prutsers, gebruiken ze al 3 jaar...

%-)

Lekker progressief hoor...

:S
 
sooort zoekt soort tiësto - kane
 
Lijk me wel wat eerst effe beetje relaxen op gwoon goeie live muziek en daarna los op Benny Rodrigues....
Artiest Tim-E
Kane, daar wordt ik nu echt kriebelig van...
dit lijkt me echt gezellie
in mijn stadje en kane en benny rodrigues
 
Artiest ElSandro
Dave Seaman...BETER!
:kots:Kane zuigt...
Flikker op naar een andere site!!!
 
geen idee of kane zuigt heb ze nooit zien zuigen of zo... maar vind die bennie gozer altijd wel heel lekker draaien en die andere djs mogen er ook best wezen .. dus respect voor elke muzieksoort .. want over smaak valt niet te twisten...
Joh wat loopt iedereen nou te zeiken zeg! Kane is hartstikke leuk, jullie kennen vast alleen maar al hun commerciele nrs. Luister een van de cd's maar is een keer, wil ik dan je reactie wel horen! Eerst 4 okt naar Hardbass en een weekie erna ga ik lekker naar Kane! :D (k)