Partyflock
 
­ Nederland

Filthy
A real party for rough clubbers

gepubliceerd door , op
Filthy
13 mei 2009
FeestFilthy · Filthy you / Filthy me
Datumvrijdag 19 juni 2009
LocatieMarcanti
Wat doe je als simple clubbing niet meer genoeg is? Dan ga je he-le-maal los bij Filthy! Filthy is een minimal/techhousefeest met maximal feeling. Alles staat in het teken van ‘meer’. Een feest dat meer biedt dan clubmusic, een locatie die zo veel meer biedt dan a place to be, meer dj’s met meer ervaring. Filthy is in!

Een samenkomst van kwaliteit & genot met als resultaat het dak eraf is de main target. Jij moet losgaan, jij moet hier heimwee naar krijgen. Om te beginnen is de locatie subliem. De deuren van Marcanti zijn onlangs opnieuw geopend. Beyoncée was impressed en Tiësto bracht daar het publiek naar de max! Binnenkomen voelt al als een luxe. Al voelt dat zijdezacht, de dj’s dragen geen fluwelen handschoenen. Speciaal voor jou selecteerde de organisatie de crème de la crème onder de DJ’s. Stuk voor stuk zijn dit de mannen die de grootste evenementen tot leven brengen. Ze hebben het over de mainstage-guys van Awakenings, Free Your Mind, Dancevalley en Loveland. Het zijn hardcore legends en ze worden bij elkaar onder één dak gebracht. Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt:

Filthy in the Main area
Secret Cinema: We kennen hem natuurlijk van de albums ‘White man can’t funk’, ‘Revenge of a Nerd’ en ‘Skunk & Espresso’. En mijmer even terug naar zijn grandioze afsluiting op Awakenings. Hij brengt de muziek tot leven en is een entertainer eersteklas. Elke vezel in je lijf zal worden aangeraakt en uitgeput.

Benny Rodrigues: Een intro heeft deze man eigenlijk niet nodig. Sensation White bracht hij in extase en Mysterieland stond in vuur en vlam. Imagine Detroit techo beats in een vintage verpakking. Oud en nieuw smelten samen en elk nummer proeft als een smaakexplosie.
De opbouw van zijn sets maken je gek en je zult kreunen om meer!

A unique blend of textures and waves of pure energy is what flows through your mind and body when listening to Remy. This guy is hot! Hij speelt zo lekker met techno-sounds dat hij je kan laten bewegen als een pop aan een string. Hij bracht Trance Energy in trans en maakte Loveland geil. Op Filthy gaat hij dit gevoel keihard overtreffen.

Venom: Zijn muziek staat bekend als ‘audio assault’. Zijn albums: ‘Raise the Volume’, ‘Straight Bangin’. Zijn wapens: de draaitafels, de mixer en de records. Zijn doel: jouw laten zweten zoals je nooit eerder deed. Be prepared.

Richard Gatling: heeft in de loop der tijd sublieme geluiden verzameld over heel de wereld. Met bloed, zweet en tranen, skippen, mengen en balancen, is losgaan geen kwestie meer van keuze. Voeg daar zijn special skillz aan toe and you’ll get hurt!

At the mean time..
Ook in de kleine zaal bevinden zich grote namen. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Amsterdamse clubscene. De locaties waar deze artiesten met grote regelmaat te vinden zijn liegen er niet om: Canvas op 7de, de nieuwe club 11 en Club Home.

Fabian Gulzar zal jou in een rap tempo warmdraaien. Hij is de begeerde resident van The Arc & The News, was welkom in Parijs en brak de Reguliersdwarsstraat af op Koninginnedag! His mighty flow is where ever you go.

Thomas Robson brengt The Rendez Vous, De Nachtspelen & Next Generation naar ongekende hoogte. Zijn futuristische sounds zijn variëren van deep soulfoul grooves naar uplifting house tot funky minimal techno.

John Joseph, de man die techno heeft verheven tot spiritualiteit. Zijn sets zijn naadloos gemixt en zorgvuldig geperfectioneerd. Zijn beats, rhythm & rhymes make your body shake & shiver.

Anoesjka: Een dame maar dan wel van ijzer. Dance Valley, Soulrock, Piekup en haar samenwerking met Vuig-parties zijn slechts een paar hoogtepunten. Deze avond is haar hoogtepunt van jou.

Francisco Brancardi: Dit duo staat bekend om ‘minimal funky tech with double pleasure’. De Melkweg en Hedon zijn nog net overeind blijven staan, op Filthy they’ll blow you away!

Deze hele meedogenloze muziekexplosie is al genoeg reden waarom dit feest een ‘have-to-be-there’ is. Zet dat in een exclusief frame van Marcanti, zie het entertainment dat is blended in dit geheel en het succes druipt er werkelijk vanaf. Dus ben jij een clubber die niet bang is aangepakt te worden en de uitdaging aangaat, bestel dan nú je kaarten.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.filthyyoufilthyme.nl, Paylogic en alle Primera winkels

5 opmerkingen

Fransisco Brancardi (oliver kucera & Carlos Rios), Anoesjka, Richard Gathling, Remy en Geheime Bioscoop stellen nooit teleur :D:D:D:D:D!!

Hier ben ik 100% bij!!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
Lekker hoor!! Heel erg Filthy :-)
laatste aanpassing
zeker weten dat ik erbij ben! zullen we de Marcanti is even doen schudden!! hahahaha
 
toffe naam voor een feest :D
Werkzaam bij 22.24
Dat is zeker zo en het word ook zeker een goed feest

Check the Site .... www.filthyyoufilthyme.nl