Partyflock
 
­

Atomico Oldstyle editie mét Ruffneck · Line-up release

gepubliceerd door , op
afbeelding Atomico Oldstyle editie mét Ruffneck
FeestAtomico Oldstyle Edition · Dynamike's Birthday Party & 6 Years Haelen.tk
Datumzaterdag 5 september 2009
LocatieDe Spil Site
WinactieAtomico Oldstyle Edition actie, gesloten
Het is alweer ruim 6 jaar geleden dat Ruffneck voor het laatst in Limburg actief is geweest maar op zaterdag 5 september 2009 gaat hier dan toch eindelijk weer eens verandering in komen. Chapeau! Speciaal voor al zijn fans in de meest zuidelijkst gelegen provincie van ons land zal hij samen met resident Nosferatu een 1.5 uur durend optreden verzorgen tijdens Atomico Oldstyle Edition - Dynamike’s Birthday Party & 6 Years Haelen.tk in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht.

Na alweer 10 succesvolle Newstyle edities van het Limburgse Hardcore concept Atomico vond de organisatie het een prima idee om eens gehoor te geven aan de vraag van de achterban voor een Oldstyle editie. Daar waar tot nu toe de Early alleen werd aangeboden in area 2 zal deze keer ook area 1 er aan moeten geloven. Seeing is believing! Allemaal onder het motto: hoe ouder en sneller … hoe beter. Logischerwijs wordt er natuurlijk wél opgebouwd zodat naast Early Hardcore en Early Rave ook stijlen als Classics, Oldschool en wellicht Happy Hardcore aan bod komen (in ieder geval géén Newstyle!). Maar de nadruk ligt dus voornamelijk op de early 90’s want er moet immers gehakt worden. Hakkûh!

Natuurlijk is er ook nu weer veel aandacht besteed aan het in elkaar knutselen van de line-up (what else is new?). Helaas was het eind maart al niet meer mogelijk om sommige artiesten vast te leggen. Zo zit tovenaar Vince bv. op 5 september in het buitenland. Tóch mag het resultaat er absoluut zijn en omdat de organisatie nu éénmaal enthousiast is en over weinig tot geen geduld beschikt wordt de line-up al lekker vroeg bekend gemaakt zodat vooral de vaste bezoekers iets om naar uit te kijken hebben deze zomer … komt die dan hè …

Area 1 ­

Ruffneck
Nosferatu
The Darkraver
Buzz Fuzz
Panic
Dynamike
Dennis R
Mr. Sinister

Hosted by mc Da Hustla en mc Scorpio

Area 2 / local heroes ­

Wizard
Red Alert
Dennis The Menace
Differens
Wiebevelter
Duncan
Mad Mike
Schmitz

Hosted by mc B.I.G.

De timetable wordt pas in een later stadium bekend gemaakt maar wat de organisatie alvast wil verklappen is dat de jarige zal afsluiten met een set waarin wederom veel aandacht wordt besteed aan de grootste Hardcore hits van 3 Steps Ahead en Charly Lownoise & Mental Theo (Speedcity). Diegenen die de “ try-out “ tijdens de laatste editie in Tegelen hebben meegemaakt weten inmiddels wat ze kunnen verwachten maar in september wordt er nog een schepje bovenop gedaan want ook een groot aantal minder bekende tracks zullen deze keer de revue passeren om het totaalplaatje compleet te maken. Allemaal platen die je te weinig of niet meer hoort op feesten dus dát is dan ook de reden waarom hiervoor is gekozen. Applaus!

Alle bekende Atomico ingrediënten zullen weer aanwezig zijn om er een onvergetelijke happening van te maken (... je wéét toch …). Denk maar eens aan het harde doch zuivere EAW geluid, de lichtshow, de aankleding en alle andere extraatjes. Ook organisatorisch probeert men weer het maximale eruit te persen. Helaas is de vorige editie in Tegelen gebleken dat een gemeente en politie een belangrijke rol kunnen spelen. Het drugspreventiebeleid en de strenge controle door de beveiliging (opgelegd door de politie!) bleken een behoorlijke handicap te zijn. Toch wil de organisatie duidelijk maken dat zoiets nog veel vaker zal voorkomen - ook op andere feesten (voor zover dat niet al het geval is) - want we leven immers in een tijdperk dat gerust kan worden bestempeld als de betutteling van Nederland aka Huiland. Bah! Dan was het 15 jaar geleden toch allemaal een stuk milder en meer sfeerbevorderend. Maargoed … vroegâh …

Desondanks ligt een gedeelte van de verantwoordelijkheid ook nog steeds bij de bezoekers zélf (ojajoh?). Neem gewoon je ID mee (wat wettelijk verplicht is!), gebruik geen drugs (…) of gebruik met verstand (maar accepteer het dan ook dat je kunt worden gesnapt!), laat iedereen in zijn of haar waarde dus ga geen ruzie zoeken of provoceren in de vorm van een pogodansje waar Kabouter Plop nog niet eens van onder de indruk is and last but not least ga niet iets slopen wat ook niet van jou is (misschien staan er in de bouw nog wel wat vacatures open zodat je je daar kunt gaan uitleven). Atomico behoort een FEEST te zijn in de breedste zin van het woord (volgens Lingo 5 letters) dus als iedereen zich gedraagt, zullen de gemeente en politie op den duur ook moeten inzien dat bepaalde ingrepen bést iets genuanceerder mogen. Al zullen ze daar toch wel weer anders over denken maar iedereen weet: denken moet je overlaten aan een paard want die “ heb “ een grotere kop. Huuu!

Geen paniek want nu gaan we weer terug naar datgene wat ons allemaal het meeste boeit: een topavond beleven. Go bzrk! Zoals de subtitel al duidelijk maakt staat de jaarlijkse editie op deze locatie in het teken van Dynamike’s verjaardag én het zoveeljarige bestaan van de Limburgse partysite Haelen.tk. Het is dan ook al de 5e keer dat de 1e zaterdag van september hiervoor wordt gereserveerd. Zie voor de (positieve) recensies maar eens het archief. Om het de vaste bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken zal ook nu weer een partybus worden ingezet. Vooral de gulzige drinkers onder ons zullen dit vast en zeker kunnen appreciëren. Proost! Opgeven hiervoor kan zodra de voorverkoop start. Tot die tijd kunnen de dagen op de kalender worden weggestreept en zal het moment dat het eindelijk weer zover is snel dichterbij komen! Aight.

23 opmerkingen

ram relaxe line up
dan hoop ik maar dat die gabbertime ook draait:D
laatste aanpassing
 
Zo Maikel, Ruffneck vs Nosferatu Artcore setje op je verjaardag, altijd leuk ­
laatste aanpassing
Ziet er goed uit! Scorpio(y)
Ziet er leuk uit! Ruffneck :respect:
 
here we go again:P

goed feestje!!!!!!:P
 
Uitspraak van Dynamike op zondag 26 april 2009 om 15:44:
dus jij komt nu ook eens een keer ?

Ik zal m'n best doen ­
Prachtige lineup :respect:
laat iedereen in zijn of haar waarde dus ga geen ruzie zoeken of provoceren in de vorm van een pogodansje waar Kabouter Plop nog niet eens van onder de indruk is

:respect:
Zeer nette line up Mikel (Y)

Misschien een komen spieken :D
ja ja wederom hulde mr houbuh!!een applausje waard!