Partyflock
 
­ Nederland

Superstars @ The Powerzone

gepubliceerd door , op
Superstars @ The Powerzone
20 januari 2009
De allereerste editie van dit jaar zal volledig in het teken staan van Free Saturday! Wat is er nou lekkerder dan 24 januari automatisch op de gastenlijst / genodigdenlijst / invitationlist te staan bij Superstars in The The Power Zone. The The Power Zone heeft in de maand januari een traditie ingezet om alle bezoekers gratis entree te verschaffen. Zaterdag 24 januari zal Superstars een Free Saturday hosten. So feel like, behave like, dress like and act like you’re a Superstars!

De muziek wordt verzorgd door de Superstars van de dance scene; Gregor Salto, Marc Benjamin, Quintino, Max Morel, Tom Boye, Eduardo Ramirez, Mike Scot deze heren zullen je ook in 2009 verwennen met de herkenbare Superstars sound, ook wel vertaald in de “vetste en dikste housebeats”.

Superstars is de meest vrouwvriendelijke avond van The The Power Zone en naast dit staat Superstars bekend om zijn vele extra’s om je op en top Superstar te voelen. Denk aan kwaliteit, geweldig entertainment, de mooiste danseressen en nog veel meer... Dorstig na alles wat er op je af komt? Laat dan de cocktailshakers een heerlijke cocktail voor je maken en zak onderuit op de heerlijke loungebanken.

Naast dat Superstars 2009 start met een gratis entree editie en daarmee alle Superstars in Nederland wakker schut uit zijn winterslaap. Staan er in februari nog twee prachtige edities te wachten op jullie. Zaterdag 21 februari alweer het 3 jarig bestaan van Superstars, met een dijk van een line-up; ROOG, Leroy Styles, Marc Benjamin, Baggi Begovic, Tom Boye, Robert Feelgood, Mike Scot, MC Knowledje en Saxy Mr S. (saxofoon). Tevens staat er de aller eerste Rotterdam editie van Superstars op het programma, namelijk vrijdag 27 februari zal The Thalia worden gevuld met Superstars. Naast het 3 jarig bestaan, zal de 1ste editie in Rotterdam ook een enorme line-up presenteren; Lucien Foort, Baggi Begovic, Denniz, Jasper Clash, Eduardo Ramirez, One2mny, MC Pryme, Saxy Mr S. (saxofoon).

WE LOVE HOUSE MUSIC
Vanaf nu is de vernieuwde website van welovehousemusic.nl online waar alles te vinden is om en rond Superstars dus check that out! Onder mom van “One Nation, One Love”, is er een ware hype ontstaan omtrent de “We Love House Music” t-shirts. De WLHM t-shirts met gouden opdruk zijn te koop via de vernieuwde website.

Dress up, look sharp, be a Superstar at Superstars 24 januari @ The The Power Zone!