Partyflock
 

De november editie van Club r_AW

gepubliceerd door , op
De november editie van Club r_AW
2 november 2008
Op de één of andere manier blijken de november edities van Club r_AW altijd net even harder uit te pakken dan de rest van het jaar. Heeft waarschijnlijk iets te maken met stress voor de feestdagen. Wat kan de bezoeker verwachten op zaterdag 29 november? Club r_AW verwelkomt onder andere Rotator, The DJ Producer plus een speciaal optreden van Peaky Pounder en Rude Awakening: de cassette-deck set!

De nieuwerwetse insteek van Club r_AW dit jaar werpt zijn vruchten af, het concept blijkt na 18 edities nog steeds te kunnen shocken! De brug tussen techno en hardcore is nog altijd in tact, al kan er hier en daar best even over een dwarse ligger gesprongen worden.

High-tech, vuil en op momenten retro
Het menu deze nacht! Wat te denken van een set hoge-kwaliteit breakcore van Franse bodem; Rotator (Mr. Kill voor vrienden)! De man achter het Peace-Off label is zo’n naam die je gewoon op maximaal volume moet horen om het te snappen. Hard en zuiver als een sloopkogel en bij vele al een tijd op de verlanglijst; Mindustries zal hun visie op industriÎle hardcore zonder schroom ten gehore komen brengen. Voor de loodzware techno deze nacht is er Hilarious, een dame achter de draaitafels en meer dan in staat om de P60 te voorzien van een nieuwe fundering. Met Engels ingenieur in de mixkunsten The DJ Producer in het huis is er verder geen uitleg meer nodig. Dit gaat weer zo’n nacht worden! En dan is er nog die tape-deck set...

Bij nostalgie wordt al snel gedacht aan het kraken en tikken van de vinyl-plaat, maar laten we vooral de kilometers aan magnetisch tape niet vergeten! Het cassette-bandje staat in de nacht van 29 november centraal tijdens een speciale set van Peaky Pounder en Rude Awakening! Altijd al de voordelen van Auto-reverse willen ervaren op een immens geluid? Hier is je kans. High fidelity aan, Noise-reduction uit. De extra vervorming krijg je er gratis en voor niets bij.

Rokers zijn sinds juli van harte welkom in de rookruimte op het balkon van de hoofdzaal. In de wandelgangen beter bekend als het aquarium, en waarschijnlijk net zo blauw van de rook als de flyer. Elke punt op de i en streep door de t is de komende tijd online te volgen op clubraw.nl. Kaarten voor Club r_AW zijn nu verkrijgbaar · 15 euro, aan de deur iets meer. Voorverkoop is nu beschikbaar via de bekende adressen, Paylogic (p60.nl en clubraw.nl), de Primera winkels en de TTM Shop.

De complete line-up: The DJ Producer, Rotator, Mindustries, Peaky Pounder, Rude Awakening en Hilarious. Grote kans ook dat Rude Awakening tijdens de avond ook nog los van de tapes een plaat op zal leggen. Onder de hoofdzaal is de chill-out te vinden, de favoriete plek onder bezoekers om bij te praten of bijvoorbeeld de bardame te versieren. Dit alles onder begeleidende muziek van de vaste (en soms internationale) r_AW chill-out crew. Deuren van de P60 te Amstelveen (Stadsplein 100a) gaan zaterdag de 29ste november open om 10 uur ‘s avonds. Vanaf de drempel is het eigenlijk heel simpel: betreden op eigen risico!

The Third Movement
www.thirdmovement.nl

54 opmerkingen

Super!! Zin in! B) :bounce:
 
Lijkt me overduidelijk :jaja: r_AW :bounce:
erg vet!

jammer dat ik er niet bij kan zijn :(
hmm, interessant, hoe gaan ze tapes gelijk leggen? :)


Zoiets als dit?
Zit wel pitch control op, maar que'en lijkt me zo lastig ??
laatste aanpassing
100% aanwezig :D

:respect:The DJ Producer :respect: ... en dan Rotator en Mindustries er ook nog bij :D
En ben ook erg benieuwd naar die tape-deck set B)

:bounce:
laatste aanpassing
 
vets :D
 
Had vroeger ook een dubbel tapedeck.. bpm van de tracks op de cassettes achterhalen en noteren, en que-en met een ander tapedeck :D Gaat best alleen is t moeilijk om snelheid op te bouwen :D Ook leuk erbij: een snaaraangedreven draaitafel die je met je handen even snel laat gaan als de track op je tapedeck.. Que-en niet echt mogelijk maar je hoort als je goed luistert wel de hihats in de plaat in de buurt van de naald :D En raggen maar ! Nostalgie..
Op de één of andere manier blijken de november edities van Club r_AW altijd net even harder uit te pakken dan de rest van het jaar.

he wat vervelend nou:9
Nieuwe insteek? The Dj Producer, Hillarious... Die worden ietwat te vaak geboekt op r_AW feestjes!
Tapedeck set wel leuk en vernieuwend:jaja: Mindustries eindelijk(Y):D Rotator is iets wat idd met de nieuwe insteek te maken heeft, maar dat heeft helaas niet mijn smaak.:nee:
laatste aanpassing
Mijn kaartje is binnen:D Heb er zin in:bounce:
Uitspraak van Dr. ePhil op maandag 3 november 2008 om 12:58:
Rotator is iets wat idd met de nieuwe insteek te maken heeft, maar dat heeft helaas niet mijn smaak.

deel deze mening!!
 
Werkzaam bij Partyflock
Uiteraard weer AAnwezig!

Eindelijk Mindustries :lief:
The Producer :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 november 2008 om 12:47:
maar je hoort als je goed luistert wel de hihats in de plaat in de buurt van de naald

hahaha dat is nog eens crea-bea beatmatchen (Y)
Ik weet ook nog goed dat ik zelf als 11 jarig mannetje een 2 kanaals mixer (gekregen voor sinterklaas van me moeder:p) in combinatie met 2 huis-tuin-en-keuken cd-spelers gebruikte, en dan was t zoeken op mn ravers-religion, party-animals, thunderdome en andere verzamel-hardcore cd's naar 2 nummers met dezelfde snelheid..
had ik er eindelijk 2 gevonden en dan bleef ik er eindeloos mee spelen :D, ook echt mooi als ik er nu aan terugdenk :lol:
Vet (Y). Deze editie weer aanwezig als het goed is.
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
High fidelity aan, Noise-reduction uit. De extra vervorming krijg je er gratis en voor niets bij.

Hehe, gaaf! :D
 
of bijvoorbeeld de bardame te versieren.

(L)
 
Vaste prik lmfd:P


Rotator/Producer B)
industriÎle hardcore uh variant ofzo? :P

ziet er weer goed uit!
zin aan!!
Ja!
The DJ Producer en... ROTATOR!! b) B)
Verplichte kost :D
Wil ontzettend graag, moet even kijken of ik aanwezig kan zijn!
 
Uitspraak van IceShark op maandag 3 november 2008 om 20:24:
Verplichte kost :D
 
Yesss ook aanwezig :d
Jammer dat die Mindustries gasten hier ook staan.
Artiest M10
Het is niet uitverkocht! gewoon via www.p60.nl kaarten halen!
Ik moet er toch ook echt een keer bijzijn. Heb alleen min of meer beloofd naar Time Warp te gaan omdat ik ook echt al zo lang weer eens naar een technofeestje moet. Maar zo is er werkelijk iedere keer iets te doen tegelijk met r_AW. D'r is sowieso veel te veel te doen. Toch ziet deze editie er wel echt heel erg vet uit. Dus het zou 'm zowaar een keertje echt kunnen gaan worden! :bounce:
 
Peaky Pounder, Mindustries, The DJ Producer :kwijl:

Uitspraak van r_AW FisH Productions² op maandag 3 november 2008 om 15:38:
Verplichting he :P

tot dan :cheer:
Rotator gaat de boel slopen :)
Uitspraak van 8-bit Kid™ op dinsdag 4 november 2008 om 20:13:
Rotator gaat de boel slopen :)

de rest gaat de boel slopen, rotator gooit de boel doorelkaar :D muhahaha
eindelijk weer een "ECHTE VETTE r_AW"!!!! :woop:
Aanwezig!:)
zoals gewoonlijk:)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 13296, 60172}
:bier:
 
Ben benieuwd naar Rotator