Partyflock
 

Mood Elevator "doet" Vuig @ Flexbar

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 18 april staat in het teken van de vuigheid. Omgedoopt tot nationale vuigheidsdag trekken Mood Elevator en Vuig* samen ten strijde. Heb je zin in een vies gezellig avondje housemuziek? Kom dan met al je ravegenoten naar de Amsterdamse Flexbar om daar gezamenlijk het weekend in te luiden. Want wie niet vuig is wordt gezien!

Mensen uit den lande. Verenigt u. Komt tezamen, want samen staan we sterk. Trek je vuigste outfit aan en poets je patta's even op want verder is er deze avond weinig tijd voor poespas of ander gereutel. Vier basis elementen zullen het deze vrijdagavond gaan doen. Namelijk, gezelligheid, gezelligheid, gezelligheid, en natuurlijk steengoede muziek. Wat wil een ware rasraver nog meer? In twee zalen zullen een aantal ongewassen dj's en twee stinkende live act ‘s zorgen voor een vies vuil stukkie muzikale smerigheid. Dit zal gaan volgens de alom bekende formule van de vier D's. Diep, drijvend, dansbaar en dol. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

Met een liveset van Darko Esser, weten we namelijk wel besser en Johanna Mercker en Mirella Kroes, draaien U tot moes. Pitto is niet Shitto en Brent Roozendaal is best een aardige krent. Zo komen we aan bij de tweede zaal vol kabaal. Vuig* voor gevorderden zal niet veel helderder worden. Tommy Kornuijt met zn vrolijke snuit, vergezeld door dat andere stuk tuig, Tom Ruijg. Moraalridder zal ook zijn duit in het technozakje doen, dit allemaal uit goed fatsoen. En ook db doet deze keer mee. Zijn eerste liveset als technoslet. Geen elektronisch gedoe, maar echte vierkwats beats want we zijn nog lang niet moe. Mike Ravelli van de gasten zonder grenzen. Wat valt er eigenlijk nog meer te wensen. Natuurlijk, nog eentje om het af te leren, want we willen niemand de rug toe keren. Kisakye tot slot zorgt voor dit rijmende plot.

Al met al een mooie boel. De strekking van dit verhaal is ongeveer hetzelfde als het concept. Met zn allen wordt het een dolle boel. Kom dus vrijdag 18 april als de wiedeweerga naar die Flexbar toe, want wij houden van oranje, om zijn daden en zijn doen!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 34182, 38944}
Wederom een MASTERLIJK persbericht!!!!
 
lekker bericht mannen! :lol:
Artiest Dimzen
Prachtig verhaal, als iedere organisatie dat nou deed dan ben ik niet meer achter mijn pc vandaan te slaan (wel schoppen)
camping!!