Partyflock
 

Stekker

afbeelding Stekker
concept
AdresHooghiemstraplein 158
3514 AZ
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Na drie succesvolle edities van Stekker in de Tunnel afgelopen winter is Stekker op 13 augustus weer terug in de Voorveldse Polder voor de zevende editie van Stekker in het Park. De eerste artiesten zijn zowel leden van de Stekker-familie als nieuwe aanwinsten. Stuk voor stuk zwaargewichten in hun klasse die zich gaan laten gelden in het Park, maar natuurlijk ook tijdens Stekker in de Studio.
Tijdens Pinksterweekend kan je weer naar de mooiste venue van Nederland: de expeditiestraat van Hoog Catharijne in Utrecht! Dan ga je niet één, maar twee muzikale nachten tegemoet. Gewoon, omdat het kan! En omdat maandag een feestdag is! Noteer dus alvast zaterdag 14 mei en zondag 15 mei in je agenda!
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
Om het bijzonder succesvolle Studio Stekker project vanaf dit jaar volledig te integreren met Stekker in het Park gaat het festival vanaf dit jaar verder onder de naam Studio Stekker Festival. De ambitie van de organisatie is om ook tijdens de week meerdere evenementen te organiseren en zo uiteindelijk een meerdaags publieksfestival te worden. Voor het eerst zijn alle artiesten op het festival terug te vinden in de studioweek in Kytopia. Artiesten zoals Mathew Jonson, Brandt Brauer Frick en Culoe De Song geven de sterke muzikale lijn aan die voorgezet wordt uit vorige jaren.
Utrecht, 16 januari 2015 - Er is licht aan het einde van de tunnel. Vers Vermaak organiseert in samenwerking met Hoog Catharijne alsnog de allereerste editie van Stekker in de Tunnel! In 2014 heeft vrijwel iedereen het meegekregen: Stekker in de Tunnel kon destijds op het laatste moment toch niet doorgaan.
De kogel is door de kerk! Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis biedt het historische pand op de Oudegracht 245 vanaf deze zomer onderdak aan Kytopia en daarmee ook aan Studio Stekker 2014.
Op zaterdag 10 mei organiseert Utrechts meest eigenzinnige evenementenmaker Stekker in de Ronda. Vers Vermaak krijgt de eer om de tweede clubnacht ooit in de fonkelnieuwe Ronda van TivoliVredenburg te hosten. Daarvoor hebben de UDen Trechters onder andere DJ Koze, Sebastian Mullaert en Isolée weten te strikken.
Utrechts festival bouwt voort op vernieuwd programmeringsconcept Stekker in het Park. Utrecht's meest eigenzinnige festival keert op zaterdag 26 juli 2014 voor haar zesde editie terug naar Park Voorveldse Polder. Ook Studio Stekker, de succesvolle studioweek in Kytopia met als kers op de taart Studio Stekker on Stage, krijgt een vervolg. Bovendien zijn de eerste namen voor dit zomerse evenement zoals verwacht mag worden van Stekker weer fris en vooruitstrevend.
Na vier jaarlijkse edities gooit Stekkerfest voor de vijfde editie het roer rigoureus om, en dat gaan bezoekers van het festival onder andere terugzien in de manier waarop de programmering tot stand komt. Maar bovenal: vanaf nu is de naam Stekkerfest verleden tijd en gaat het festival verder als Stekker in het Park, waarvan de eerste editie dit jaar plaats heeft op 27 juli 2013. 10
De samenwerking tussen Smeerboel en Stekker op 1 januari kan maar één ding betekenen: een onvergetelijk en knettergek feest vol verrassingen en creatieve uitspattingen. Dit alles onder leiding van een brede line-up. Met andere woorden: gooi die goede voornemens maar weer overboord!

3 waarderingen

exoot
Stekker Fest 2009! Legendarisch.­
iFleur
Geniaal feestje! Hoort thuis in mijn top 3 van party's in 2010! :-D 13 Aug. weer eeb Stekkerfest toch?! Staat nog niet in de PF agenda?? Ik ben er weer bij hoor!! :-D
stekker was iig de bom:D

2 opmerkingen

 
MI4: Kaarten, kaarten.­ Ik zoek kaarten voor Sophies Ball.­ Wie weet er kaarten te koop? Wie heeft er kaarten te koop? En om het nog een beetje onmogelijker te maken, het liefst een stuk of 7.­