Partyflock
 

Linke Soep

anoniem gepubliceerd op
Linke Soep
20 maart 2008
Het is weer zover, de eerste Linke Soep van het jaar zit er weer aan te komen! Er is besloten om de Odeon vaarwel te zeggen en de aftervergunning van de Flexbar te vragen voor vrijdag 28 maart. “Omdat we het zo lief vroegen” krijgt Piekup de sleutel om 23:00 uur en om 7:00 hoeft deze pas weer terug.

Voldaan, Johanna Mercker, Robert Powlson, Flow & Ingy, Olivier Weiter, Lucatone, Erin, Ricketic en Dimzen zullen de local hero's zijn die altijd op Linke Soep aanwezig zijn. Maar Piekup zag ook haar kans schoon om hun vriend Joseph Capriati voor de eerste keer naar Nederland te halen, blijft het toch nog vrienden voor vrienden!

Braderie Bar 27
Kiele Kiele is het, Braderie Bar 27! De mannen Olivier Weiter, Lucatone en Erin zullen een eigen braderie in hún zaal organiseren. Voor deze gezelligheidszaal komen ook Ricketic en Dimzen langs om ook hun plaatjes op de braderie te laten horen. Met een van deze namen heeft iedereen wel eens gedanst, gepraat, gelachen of het een en ander gedeeld, en nu kan je ze beluisteren! De mannen beloven warmte, erotiek, house, en los. Ricketic, wie kent hem niet. De man uit Warmond zal deze avond zijn nieuwe stijl doorvoeren naar het grotere publiek en iedereen zal het naar eigen zeggen een primabest setje vinden, Waar hij normaal rondom Utrecht te vinden is pakt hij nu de trein naar Amsterdam, Dimzen in de stad! Op deze avond zal hij zoals altijd wel zijn eigen feestje maken. De Braderie Bar 27 krijgt van Paulie 100 punten.

Linke Soep
Uit de Piekup stal is er Voldaan, de man die de avond opent en zal zorgen voor gekke plaatjes met de nodige scheuigheid. Met Club Fritz achter zijn naam zit hij naast het draaien ook organisatorisch niet stil. 'De man met de achterban' zoals hij wel is wordt genoemd zegt zelf over deze avond: "joepie de poepie!?". Ji-Ja-Johanna Mercker, eindelijk weer is een lekker ding achter de die draaitafels. Deze Magda in the making straalt als een zonnetje, met haar mooie glimlach en ille horende in haar achterhoofd zal ze is even wat laten zien van haar draaikunsten. Er is op haar gestemd als 'Meest sexy vrouwelijke dj' bij de Gouden Kabouter Awards, en terecht.

De upcomming Robert Powlson zal met zijn eigen geluid het publiek laten swingen. Tijdens Sputnik stond hij zij aan zij met persoonlijke vriend Lauhaus, zonder voor elkaar onder te doen gaven ze zoals verwacht een muziekaal hoogstandje weg. Robert is al vanaf het begin resident van Linke soep, en al bijna 2 jaar bewijst hij zich keer op keer waarom. Deze avond zal hij weer pieken zoals altijd.

Uit het land van de toren van pizza, Silvio Berlusconi en de Euro: Joseph Capriati! Voor het eerst mogen we deze 21-jarige jongeman aanschouwen in: Olanda, Amsterdam, Flexbar. Met producties zoals 'Microbiotik' en 'Formalhyde' hebben Richie Hawtin, Paco Osuna en Davide Squillace hem al iets eerder ontdekt dan Piekup maar kun je des-al-niet-te-min deze tracks gewoon even beluisterenen horen wat deze man allemaal kan.

Afsluiters van deze avond worden bed-/draaipartners Flow & Ingy. Stel je voor ze worden geboekt door Platten Peter, je zet die twee in de U60311 bar in Frankfurt en je laat ze even wat plaatjes draaien?. Wat krijg je dan? Ruim 500 hossende Duitsers die van gekkigheid maar gewoon met hun ondergoed zijn gaan gooien. Een duitser zei:
Am End waren die Leute nur noch am Schreien und hatten die Hände oben.... Dann füllte sich der Raum, ich hatte schon Angst die Wände platzen.

Met twee boekingen in Frankfurt en een in Berlijn in het vooruitzicht zullen de bezoekers van Linke Soep 28 maart waarschijnlijk ook wel met ons ondergoed gaan gooien.

De Linke Soep reeks zal dit jaar weer vrolijk verder hobbelen, van koninginnendag op de vijzelgracht met oa. Ruijge Kornuijten, Robert Powlson en Rauwkost, tot het hosten van de Paperdome tijdens het nu al geslaagde Source Festival 2008 Festival op 12 juli inclusief alle pre-party's. Uiteraard zal Linke Fritz niet ontbreken, eind mei zal in de BG weer hét winterfestival van deze zomer losbarsten in winterse omgeving met “Wodka und Würst”.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
'Gertie neem ontslag, we gaan housen' Ricketic.
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Bar27
hophop!