laatste aanpassing
Indien mogelijk combineren met veel alcohol!
2 topics over GHB :
Deel 1: Begint met iemand die denkt GHB in zijn drinken gehad te hebben, maar wat nooit ongemerkt kan gebeuren.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/363903/1/25
Deel 2: nog niet gelezen.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/373397
Deel 1: Begint met iemand die denkt GHB in zijn drinken gehad te hebben, maar wat nooit ongemerkt kan gebeuren.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/363903/1/25
Deel 2: nog niet gelezen.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/373397
Je hebt gelijk fastcore. Ben in de war.
Pure GHB smaakt gewoon nergens na. Volgens mij is dat zelfs een vloeistof bij kamertemperatuur?
Damn mag wel weer terug naar school voor wat scheikunde hahah.
Chemikill? update ons eens even..
De varianten die vaak worden gemaakt NaGHB en KGHB zijn zout(ig). Al is KGHB veel minder zout als NaGHB.
Ik weet niet, heb zelf eens GHB gehad dat echt niet te proeven was in een glas water. Behalve als je het echt wist heel licht zoutig.
Pure GHB smaakt gewoon nergens na. Volgens mij is dat zelfs een vloeistof bij kamertemperatuur?
Damn mag wel weer terug naar school voor wat scheikunde hahah.
Chemikill? update ons eens even..
De varianten die vaak worden gemaakt NaGHB en KGHB zijn zout(ig). Al is KGHB veel minder zout als NaGHB.
Ik weet niet, heb zelf eens GHB gehad dat echt niet te proeven was in een glas water. Behalve als je het echt wist heel licht zoutig.
Een vraagje aan de chemi-deskudige,
Ligt de smaak van de GHB aan de hoeveelheid Sodium Hydroxide (NaOH) of de hoeveelheid Gamma-Butyrolactone (GBL) dat er in de GHB zit ??
Of juist aan de hoeveelheid demi water waarmee het afgewerkt wordt ??
En de smaak is dus ook afhankelijk van de grondstof; Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH).
Ligt de smaak van de GHB aan de hoeveelheid Sodium Hydroxide (NaOH) of de hoeveelheid Gamma-Butyrolactone (GBL) dat er in de GHB zit ??
Of juist aan de hoeveelheid demi water waarmee het afgewerkt wordt ??
En de smaak is dus ook afhankelijk van de grondstof; Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH).
ghb is idd ook vet ranzig maar de efecten zijn wel LEUK! 
gewoon mengen met sinasappelsap!
je blijft het altijd proeven die NaGhb!
nog nooit ghb gehad die je niet proefde!!!
gewoon mengen met sinasappelsap!
je blijft het altijd proeven die NaGhb!
nog nooit ghb gehad die je niet proefde!!!




















