2 topics over GHB :
Deel 1: Begint met iemand die denkt GHB in zijn drinken gehad te hebben, maar wat nooit ongemerkt kan gebeuren.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/363903/1/25
Deel 2: nog niet gelezen.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/373397
Deel 1: Begint met iemand die denkt GHB in zijn drinken gehad te hebben, maar wat nooit ongemerkt kan gebeuren.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/363903/1/25
Deel 2: nog niet gelezen.
http://forum.fok.nl/showtopic.php/373397
Je hebt gelijk fastcore. Ben in de war.
Pure GHB smaakt gewoon nergens na. Volgens mij is dat zelfs een vloeistof bij kamertemperatuur?
Damn mag wel weer terug naar school voor wat scheikunde hahah.
Chemikill? update ons eens even..
De varianten die vaak worden gemaakt NaGHB en KGHB zijn zout(ig). Al is KGHB veel minder zout als NaGHB.
Ik weet niet, heb zelf eens GHB gehad dat echt niet te proeven was in een glas water. Behalve als je het echt wist heel licht zoutig.
Pure GHB smaakt gewoon nergens na. Volgens mij is dat zelfs een vloeistof bij kamertemperatuur?
Damn mag wel weer terug naar school voor wat scheikunde hahah.
Chemikill? update ons eens even..
De varianten die vaak worden gemaakt NaGHB en KGHB zijn zout(ig). Al is KGHB veel minder zout als NaGHB.
Ik weet niet, heb zelf eens GHB gehad dat echt niet te proeven was in een glas water. Behalve als je het echt wist heel licht zoutig.
Een vraagje aan de chemi-deskudige,
Ligt de smaak van de GHB aan de hoeveelheid Sodium Hydroxide (NaOH) of de hoeveelheid Gamma-Butyrolactone (GBL) dat er in de GHB zit ??
Of juist aan de hoeveelheid demi water waarmee het afgewerkt wordt ??
En de smaak is dus ook afhankelijk van de grondstof; Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH).
Ligt de smaak van de GHB aan de hoeveelheid Sodium Hydroxide (NaOH) of de hoeveelheid Gamma-Butyrolactone (GBL) dat er in de GHB zit ??
Of juist aan de hoeveelheid demi water waarmee het afgewerkt wordt ??
En de smaak is dus ook afhankelijk van de grondstof; Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH).
ghb is idd ook vet ranzig maar de efecten zijn wel LEUK! 
gewoon mengen met sinasappelsap!
je blijft het altijd proeven die NaGhb!
nog nooit ghb gehad die je niet proefde!!!
gewoon mengen met sinasappelsap!
je blijft het altijd proeven die NaGhb!
nog nooit ghb gehad die je niet proefde!!!
Ik geloof dat KaliumG nog zouter smaakt dan NatriumG.
Als het niet zout smaakt, maar meer chemisch, dan is het waarschijnlijk GBL of 1,4 butanediol
Als het niet zout smaakt, maar meer chemisch, dan is het waarschijnlijk GBL of 1,4 butanediol
ksi:
Pure GHB... Ik snap niet helemaal wat je er mee bedoeld.
Gamma-Butyrolactone (GBL) kan puur gebruikt worden. Het is heel zuur (ph.2) en smaakr echt zwaar chemisch. De GBL wordt omgezet tot GHB.
Wanneer GBL met Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH) gereageerd heeft, is de ph neutraal maar het heeft wel een zout tot zich genomen.
GBL reageerd niet met NaOH of KOH zonder (demi)water, dus puur kan alleen als al het water eruitgekookt is. maar dan heb je een blok GHB wat ook zout is.
Wat volgens mij wel kan is dat de GHB gemaakt is met KOH waardoor het al minder zout is (weet ik niet zeker maar ik neem het van jou woord), en het vervolgens verdunt is met water.
Candyman:
Dan is de GBL, NaOH, KOH verhouding onjuist geweest. Het ph is dan waarschijnlijk veel te laag dus niet goed voor je slokdarm.
Tenzij het ook nog niet helder is, dan is namenlijk niet alle NaOH/KOH opgelost. En moet je echt gaan twijfelen over de kwaliteit.
Pure GHB... Ik snap niet helemaal wat je er mee bedoeld.
Gamma-Butyrolactone (GBL) kan puur gebruikt worden. Het is heel zuur (ph.2) en smaakr echt zwaar chemisch. De GBL wordt omgezet tot GHB.
Wanneer GBL met Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH) gereageerd heeft, is de ph neutraal maar het heeft wel een zout tot zich genomen.
GBL reageerd niet met NaOH of KOH zonder (demi)water, dus puur kan alleen als al het water eruitgekookt is. maar dan heb je een blok GHB wat ook zout is.
Wat volgens mij wel kan is dat de GHB gemaakt is met KOH waardoor het al minder zout is (weet ik niet zeker maar ik neem het van jou woord), en het vervolgens verdunt is met water.
Candyman:
Dan is de GBL, NaOH, KOH verhouding onjuist geweest. Het ph is dan waarschijnlijk veel te laag dus niet goed voor je slokdarm.
Tenzij het ook nog niet helder is, dan is namenlijk niet alle NaOH/KOH opgelost. En moet je echt gaan twijfelen over de kwaliteit.
met kaliumhydroxide gemaakte G smaakt nog veel zouter dan met natronloog gemaakte.
En dat Na-ghb iets chemisch smaakt is geen probleem. De pH is dan misschien ietsjes hoger dan 7, maarja lekker belangrijk. Gewoon ff de pH meten en zorgen dat het niet te basisch is ( <8 ).
En dat Na-ghb iets chemisch smaakt is geen probleem. De pH is dan misschien ietsjes hoger dan 7, maarja lekker belangrijk. Gewoon ff de pH meten en zorgen dat het niet te basisch is ( <8 ).
laatste aanpassing

















![[PPT] C@NDYMAN :speed:](/images/user/15822_1306871.jpg)


