Partyflock
 
Forumonderwerp · 637236
ik vind gup lekker smaken, beetje zoutachtig.. tis jammer dat je er niet te veel van kan pakken :( ;) en ut effect :) een van de betere drugs op dit moment.. geen verkankerd gevoel erna.. je valt er niet van af. alleen dosering is moeilijk
 
^^ Waarom zou dat volgens jou dan niet onopgemerkt kunnen gebeuren!?!
Dat is hetgene dat uit de eerste discussie gekomen is.
o.a. Deze uitspraak :

Dr_Gonzo :
GHB had je gemerkt, zelfs wanneer het vermengd is met iets dat de smaak goed dekt zal je het merken om de doodsimpele reden dat GHB zwaarder is dan water en dus naar de bodem zakt.
De laatste slok is dan echt gruwelijk zoutig.
Heel zout, krijg bijna altijd :bah: neigingen
 
Om een misverstand uit de wereld te helpen;
GHB kan ook SMAAKLOOS zijn. De NaGHB variant smaakt inderdaad zout. Maar de KGHB (waarbij er een kalium ion aan is gebonden) is smaakloos!!
Hey ksi,

Interesant, ik ga ff KGHB zoeken.
Heb jij nog wat linkjes erover ??
Verder als dit kom ik niet:

Koninklijke
Gemeentelijke
Harmonie
Bredene
 
Linkjes waarover!? Op meerdere sites staat vermeld dat GHB vaak een smaakloze en reukloze vloeistof is. Je hoeft het niet te geloven.
Maar het is een misvatting dat het ALTIJD zout is!
Owh, Ik zat specifiek naar KGHB te zoeken.
Maar ik heb al wat gevonden er is inderdaad een verschil tussen NGHB en KGHB. En dat is volgens jouw ook de smaak.

Ik heb over de veschillen verder niks gevonden.
KGHB???
NGHB???

GHB is GHB, niet NGHB en ook niet KGHB, je kan het idd met kaluimhydroxide maken, en ook met Natriumhydroxide, maar het blijft allebij toch gewoon GHB.....
Dat het zout smaakt........NaCL is zou, maar KCL is ook zou, en smaken allebei zout, dussss...
:S
ik vind ghb zo vies dat ik er al moet van kotsen als ik er nu aan denk. Maar blijft leuk spul alhoewel ik vaak eerder buiten sta op feesten als ik ghb gebruik :).

Maar die kghb wil ik ook wel eigelijk :D dan drinken ik alleen nog maar ghb.
GHB in je bier smaakt het best...
 
Je hebt gelijk fastcore. Ben in de war.
Pure GHB smaakt gewoon nergens na. Volgens mij is dat zelfs een vloeistof bij kamertemperatuur?
Damn mag wel weer terug naar school voor wat scheikunde hahah.
Chemikill? update ons eens even..
De varianten die vaak worden gemaakt NaGHB en KGHB zijn zout(ig). Al is KGHB veel minder zout als NaGHB.
Ik weet niet, heb zelf eens GHB gehad dat echt niet te proeven was in een glas water. Behalve als je het echt wist heel licht zoutig.
Dus ksi,

Het KGHB is wel zout maar bijna niet te proeven.
Hebben de soorten (KGHB en NaGHB) door de verschillende samenstelling ook een andere werking ?? (sterkte/bijwerkinge­n)
laatste aanpassing
Volgens mij is het ook nog wel mogelijk om de ghb naar aardbeien te laten smaken, echter flavours zijn errug prijzig, maar zou wel leuk zijn, GHB in verschillende smaken...
Echte goeie smaakt zout echt :bah:
En is zo lekker papachtig :S
Een vraagje aan de chemi-deskudige,

Ligt de smaak van de GHB aan de hoeveelheid Sodium Hydroxide (NaOH) of de hoeveelheid Gamma-Butyrolactone (GBL) dat er in de GHB zit ??

Of juist aan de hoeveelheid demi water waarmee het afgewerkt wordt ??

En de smaak is dus ook afhankelijk van de grondstof; Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH).
uhm enige wat ik me nog kan herrinneren van scheikunde is dat NaOH Natrium hydroxide is.
(zou ook kunnen dat Sodium Hydroxide een triviale naam is voor NaOH dan heb ik nix gezegd)
ghb is idd ook vet ranzig maar de efecten zijn wel LEUK! :D

gewoon mengen met sinasappelsap!

je blijft het altijd proeven die NaGhb!

nog nooit ghb gehad die je niet proefde!!!
 
G is niet vies!

Al denkende aan de uitwerking werk ik het buisje gulzig naar binnen :)
GHB me cassis is de beste mix vind ik. :D
GHB is ECHT vet RANZIG!!!... Maar jah net wat Mistah Loekie zegt: Gewoon aan de uitwerking denken en gulzig naar binnen werken :P
 
vind het echt super smerig, maar je moet er wat voor over hebben he
Gooi het ook wel eens door me cola heen, maar das ook niet echt lekker. Je krijgt echt zo'n chemische smaak
 
GHB smaakt naar meer... (van horen zeggen...)
je zult moeten slikken, dat is uiteindelijk toch het doel ;)
Hoe zit het met de dosering er van?
Voor de eerste keer een half buisje...
Wat smaakt zout, NaOH of NaCl?

NaCL smaakt zout, KCl smaakt zout, mischien dat de Na uit de NaOH reageert met de Cl- uit het (kraan)water.

Waarschijnlijk dat je met demi water beter smakende GHB hebt.
 
Ken iemand aan GHB poeder komen?
Kopen of zelf maken...
ik heb alleen maar ervaring met heeele ranzige!!

half buisje door een glas cola... NIET TE ZUIPE DIE ZOOI! maar gewoon slikke en doorgaan :D
 
GHB moet in poeder vorm komen zodat je ken slikken dan is het niet zo vies!
Half buisje? Dat hangt toch af van het persentage GHB wat in de vloeistof zit?
Ik geloof dat KaliumG nog zouter smaakt dan NatriumG.

Als het niet zout smaakt, maar meer chemisch, dan is het waarschijnlijk GBL of 1,4 butanediol
 
Hmmz, je kan ook gewoon pure GHB hebben!? Wat dan smaakloos is? I dont get it, heb toch echt wel eens zo goed als smaakloze GHB gehad. Was heel licht te proeven in een glas _water_.

2Candyman, NaGHB (en/of KGHB) met nog wat ongereageerd GBL!?
 
Nou tja GHB smaak t egt ranzig, Tja of je moet Aardbeien GHB of Appeltjes GHB ofzo hebben dat is egt MIAM MIAM , die hebben wij hier vaak, is egt lekker spul
 
klote zooi is het.......
ze hebbe ook voortaan met een smaakje
ksi:
Pure GHB... Ik snap niet helemaal wat je er mee bedoeld.

Gamma-Butyrolactone (GBL) kan puur gebruikt worden. Het is heel zuur (ph.2) en smaakr echt zwaar chemisch. De GBL wordt omgezet tot GHB.

Wanneer GBL met Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH) gereageerd heeft, is de ph neutraal maar het heeft wel een zout tot zich genomen.
GBL reageerd niet met NaOH of KOH zonder (demi)water, dus puur kan alleen als al het water eruitgekookt is. maar dan heb je een blok GHB wat ook zout is.

Wat volgens mij wel kan is dat de GHB gemaakt is met KOH waardoor het al minder zout is (weet ik niet zeker maar ik neem het van jou woord), en het vervolgens verdunt is met water.

Candyman:
Dan is de GBL, NaOH, KOH verhouding onjuist geweest. Het ph is dan waarschijnlijk veel te laag dus niet goed voor je slokdarm.
Tenzij het ook nog niet helder is, dan is namenlijk niet alle NaOH/KOH opgelost. En moet je echt gaan twijfelen over de kwaliteit.
met kaliumhydroxide gemaakte G smaakt nog veel zouter dan met natronloog gemaakte.

En dat Na-ghb iets chemisch smaakt is geen probleem. De pH is dan misschien ietsjes hoger dan 7, maarja lekker belangrijk. Gewoon ff de pH meten en zorgen dat het niet te basisch is ( <8 ).
laatste aanpassing
Het smaakt een beetje zout...boeiend!
met kaliumhydroxide gemaakte G smaakt nog veel zouter dan met natronloog gemaakte.


Uit ervaring of gelezen ??
 
beetje zoutig ja