Ik geloof dat KaliumG nog zouter smaakt dan NatriumG.
Als het niet zout smaakt, maar meer chemisch, dan is het waarschijnlijk GBL of 1,4 butanediol
Als het niet zout smaakt, maar meer chemisch, dan is het waarschijnlijk GBL of 1,4 butanediol
ksi:
Pure GHB... Ik snap niet helemaal wat je er mee bedoeld.
Gamma-Butyrolactone (GBL) kan puur gebruikt worden. Het is heel zuur (ph.2) en smaakr echt zwaar chemisch. De GBL wordt omgezet tot GHB.
Wanneer GBL met Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH) gereageerd heeft, is de ph neutraal maar het heeft wel een zout tot zich genomen.
GBL reageerd niet met NaOH of KOH zonder (demi)water, dus puur kan alleen als al het water eruitgekookt is. maar dan heb je een blok GHB wat ook zout is.
Wat volgens mij wel kan is dat de GHB gemaakt is met KOH waardoor het al minder zout is (weet ik niet zeker maar ik neem het van jou woord), en het vervolgens verdunt is met water.
Candyman:
Dan is de GBL, NaOH, KOH verhouding onjuist geweest. Het ph is dan waarschijnlijk veel te laag dus niet goed voor je slokdarm.
Tenzij het ook nog niet helder is, dan is namenlijk niet alle NaOH/KOH opgelost. En moet je echt gaan twijfelen over de kwaliteit.
Pure GHB... Ik snap niet helemaal wat je er mee bedoeld.
Gamma-Butyrolactone (GBL) kan puur gebruikt worden. Het is heel zuur (ph.2) en smaakr echt zwaar chemisch. De GBL wordt omgezet tot GHB.
Wanneer GBL met Potassium Hydroxide (KOH) of Sodium Hydroxide (NaOH) gereageerd heeft, is de ph neutraal maar het heeft wel een zout tot zich genomen.
GBL reageerd niet met NaOH of KOH zonder (demi)water, dus puur kan alleen als al het water eruitgekookt is. maar dan heb je een blok GHB wat ook zout is.
Wat volgens mij wel kan is dat de GHB gemaakt is met KOH waardoor het al minder zout is (weet ik niet zeker maar ik neem het van jou woord), en het vervolgens verdunt is met water.
Candyman:
Dan is de GBL, NaOH, KOH verhouding onjuist geweest. Het ph is dan waarschijnlijk veel te laag dus niet goed voor je slokdarm.
Tenzij het ook nog niet helder is, dan is namenlijk niet alle NaOH/KOH opgelost. En moet je echt gaan twijfelen over de kwaliteit.
met kaliumhydroxide gemaakte G smaakt nog veel zouter dan met natronloog gemaakte.
En dat Na-ghb iets chemisch smaakt is geen probleem. De pH is dan misschien ietsjes hoger dan 7, maarja lekker belangrijk. Gewoon ff de pH meten en zorgen dat het niet te basisch is ( <8 ).
En dat Na-ghb iets chemisch smaakt is geen probleem. De pH is dan misschien ietsjes hoger dan 7, maarja lekker belangrijk. Gewoon ff de pH meten en zorgen dat het niet te basisch is ( <8 ).
laatste aanpassing





![[PPT] C@NDYMAN :speed:](/images/user/15822_1306871.jpg)



