Partyflock
 

Stadsblokken

op de kaart
AdresStadsblokken
6841
Arnhem
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadsblokken via Booking.com.
Nieuws
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen. De Nederlanders hebben zeker meer te bieden dan alleen het gebied rondom Amsterdam en ze blijven dit bewijzen door nog steeds het snelst groeiende underground festival in het oosten te zijn. Na een prachtig 15-jarig jubileum en na het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het weer tijd voor haar jaarlijkse festival in Arnhem.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen.
Eén van Nederlands langst lopende en meest invloedrijke festivals Free Your Mind Festival kondigt de line up voor hun 15 jarige jubileum aan.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Na een aantal geslaagde edities, keert Free Your Mind Festival terug op 3 juni om zijn 14e verjaardag te vieren met alle festivalgangers uit heel Nederland!
Op zaterdag 4 juni vindt de 13e editie van Free Your Mind festival plaats. Minimaal 15000 feestgangers komen hier bij elkaar om te genieten van een ongekend goede internationale line-up waaronder topartiesten zoals: Dubfire, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Sasha, Seth Troxler, The Martinez Brothers.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Op 6 juni is het tijd voor de twaalfde editie van het Free Your Mind Festival en zonder te overdrijven kun je stellen dat het festival leeft als nooit tevoren. Het vernieuwde management is een nieuwe weg ingeslagen, met nieuwe vormgeving en heftigere programmering met internationaal allure. 9
Op 6 juni 2015 viert Free Your Mind alweer haar twaalfde editie en geldt daarmee inmiddels als één van de oudste dancefestivals van Nederland. 6
Eerst je skills showen in een skatepark en relaxt roots-reggae over je heen laten komen alvorens lekker te gaan op deephouse uit Chicago, de polonaise te lopen bij FeestDJRuud en 's avonds snoeihard los te gaan op minimal techno uit Birmingham. Het kan. Je bent baas over je eigen festival op de elfde editie van Free Your Mind, op zaterdag 7 juni in Arnhem. 1

2 waarderingen

NyLeZ
goed bereikbaar, mooie omgeving (veel groen en water) en veel ruimte!
DW.
Wat een zandbak