Partyflock
 

Stadsblokken

op de kaart
AdresStadsblokken
6841
Arnhem
Nederland Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadsblokken via Booking.com.
Nieuws
Op zaterdag 5 augustus schreef techno koning Reinier Zonneveld geschiedenis door een nieuw Guinness World Record te vestigen voor de langste elektronische muziek live set. De recordbrekende prestatie vond plaats op Reinier's eerste editie van zijn eigen Karren Maar Festival, gehouden op de historische Stadsblokken in Arnhem. Reinier Zonneveld verbaasde het publiek met een buitengewone 11 uur en 11 minuten durende solo live set, die begon om 12:49 uur en precies om 00:00 uur eindigde. 1
Nederlandse techno koning Reinier Zonneveld keert deze zomer terug met een gloednieuw eigen festival en neemt op zaterdag 5 augustus de historische Stadsblokken in Arnhem over. Urenlang zal hij bezoekers meenemen op een muzikale reis en zijn eigen mainstage vullen met zijn kenmerkende en snoeiharde beats. De tweede area wordt gehost door Zonneveld's label Filth On Acid. Tijdens het evenement doet de techno gigant een poging om een persoonlijk record te verbreken en daarmee het wereldrecord van langste live set op zijn naam te schrijven.
Free Your Mind Festival keert deze zomer terug met een tweedaags festival en brengt een selectie van de grootste technoartiesten ter wereld naar Nederland. Tijdens deze speciale jubileumeditie op 3 en 4 juni komen headliners Reinier Zonneveld en Paul Kalkbrenner samen met de crème de la crème van de techno scene op de historische Stadsblokken in Arnhem.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen. De Nederlanders hebben zeker meer te bieden dan alleen het gebied rondom Amsterdam en ze blijven dit bewijzen door nog steeds het snelst groeiende underground festival in het oosten te zijn. Na een prachtig 15-jarig jubileum en na het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het weer tijd voor haar jaarlijkse festival in Arnhem.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen.
Eén van Nederlands langst lopende en meest invloedrijke festivals Free Your Mind Festival kondigt de line up voor hun 15 jarige jubileum aan.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Na een aantal geslaagde edities, keert Free Your Mind Festival terug op 3 juni om zijn 14e verjaardag te vieren met alle festivalgangers uit heel Nederland!
Op zaterdag 4 juni vindt de 13e editie van Free Your Mind festival plaats. Minimaal 15000 feestgangers komen hier bij elkaar om te genieten van een ongekend goede internationale line-up waaronder topartiesten zoals: Dubfire, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Sasha, Seth Troxler, The Martinez Brothers.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.

2 waarderingen

NyLeZ
goed bereikbaar, mooie omgeving (veel groen en water) en veel ruimte!
DW.
Wat een zandbak