Partyflock
 
­

Dancetour dit jaar in 11 steden

anoniem gepubliceerd op
flyer Dancetour Apeldoorn
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.

Jaarlijkse groei
Dancetour is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een festival met 175.000 bezoekers. Voor veel jongeren is Dancetour het eerste festival waar zij komen. Dancetour biedt ook dit jaar een mix van absolute top DJ's en talentvolle jonge DJ's uit Nederland. Daarnaast krijgen de aller jongste talenten een kans via de DJ Clash, een zowel educatief als competitief traject georganiseerd in samenwerking met 10 regionale ROC's.

Minimumleeftijd op Dancetour
Dancetour behoort inmiddels tot de grote dance evenementen van Nederland. Als organisatie heeft BOD events een grote verantwoordelijkheid naar de bezoekers. Op basis van de ervaringen van afgelopen jaren heeft de organisatie van Dancetour besloten een minimumleeftijd van 16 jaar te gaan hanteren. Dit betekent dat BOD events alleen toegang verleent aan bezoekers van 16 jaar en ouder. Het is niet mogelijk om onder begeleiding van een ouder persoon Dancetour te bezoeken.

Aftrap op 27 maart
Op zondag 27 maart 2016 trapt Dancetour het nieuwe seizoen af in Arnhem en Zwolle. Kijk voor alle steden en data op de website.