Partyflock
 

Simonsplein

op de kaart
afbeelding Simonsplein
AdresSimonsplein 11
7001 BM
Doetinchem
Nederland

Informatie

Het Simonsplein is een plein in het centrum van Doetinchem. In de zomermaanden is het plein gevuld met gezellige terrasjes en in December een IJsbaan.
Boek een overnachting in of in de buurt van Simonsplein via Booking.com.

Uitgaansagenda Simonsplein

Laatste feest was op vrijdag 1 maart 2019: Leutekum gaat Brutaal
Statistieken
14·feesten
geen·in de toekomst
14·in het verleden
17·nieuwsberichten
2·fotoshoots
269·foto's
17·video's
2047·bezoekers · herkomst
1251·unieke bezoekers
5Partyflockfans
1.1 KFacebooklikes
49·albumfoto's
3·opmerkingen
ok·stemresultaat (794 stemmen)
30 augustus 2018
Foto's, Dancetour, 30 augustus 2018, Simonsplein, Doetinchem
3 september 2009
Foto's, Dancetour Doetinchem, 3 september 2009, Simonsplein, Doetinchem
Nieuws
Donderdag 30 augustus vond de allerlaatste Dancetour van dit seizoen plaats in Doetinchem.
Bizzey, Tony Junior, Ruthless en Giocatori staan 30 augustus op Dancetour Doetinchem. Dancetour Doetinchem vindt dit jaar niet plaats op het Simonsplein, maar bij D-toren Doetinchem.
Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest. 1
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad. 1
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar wederom op de donderdag van het Stadsfeest Doetinchem terug op het Simonsplein.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Op donderdag 1 september opent Dancetour de 30ste edite van de Stadsfeesten. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps en Pep & Rash. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Dancetour is er weer klaar voor! Op 3 september knallen ze, voor de allerlaatste keer dit seizoen, van 18:00 tot 23:30 in Doetinchem. Dit jaar wordt heel het Simonsplein weer in beslag genomen om een gaaf feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Robin Riccio, Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud.
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.

3 opmerkingen

als het net zo'n feest word als met de huldiging van de graafschap, dan zit het wel goed :p
 
Als ze DJ Jean dit jaar thuis laten kom ik ook :p
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 februari 2008 om 23:37:
Als ze DJ Jean dit jaar thuis laten kom ik ook

hahahah jaaa idd :lol: