Partyflock
 
­

Laatste Dancetour van 2015 in Doetinchem

gepubliceerd door , op
flyer Dancetour Doetinchem
Dancetour is er weer klaar voor! Op 3 september knallen ze, voor de allerlaatste keer dit seizoen, van 18:00 tot 23:30 in Doetinchem. Dit jaar wordt heel het Simonsplein weer in beslag genomen om een gaaf feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Robin Riccio, Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud.

De DJ's zijn stuk voor stuk enthousiast om het festivalseizoen af te sluiten in Doetinchem. De avond wordt gestart door de winnaar van de DJ Clash uit Doetinchem. Hij wordt opgevolgd door Robin Riccio, de landelijke winnaar van de DJ Clash uit 2014. Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud zullen de rest van de avond knallen om heel het publiek te laten genieten van het laatste Dancetour evenement van 2015.

Ook dit jaar werkt Dancetour weer samen met Jupiler om het festival, ondanks de alcoholleeftijd van 18 jaar, voor alle leeftijden toegankelijk te houden. Meerderjarige bezoekers ontvangen bij de ingang, na een ID check, een 18+ armbandje met een drink responsibly boodschap. Alleen met zo'n armbandje kun je aan de bar alcohol bestellen. De barmedewerkers zijn namelijk ook allemaal door Jupiler getraind in verantwoord alcohol serveren.

De organisatie van Dancetour organiseert niet alleen de feesten voor de party-animals, maar ze organiseren ook de Dancetour DJ Clash en de Mixperience. De Mixperience zorgt ervoor dat mensen met een beperking in een zorginstelling in Nederland een workshop krijgen van een echte DJ. Een geweldige ervaring voor diegenen die dit mee kunnen maken, iets waar natuurlijk iedereen wel van droomt. Daarnaast wordt de DJ Clash in iedere Dancetour stad georganiseert, hier nemen lokale talenten het tegen elkaar op om uiteindelijk te mogen draaien op Dancetour.

Timetable
18:00 - 19:00 DJ Clash
19:00 - 20:00 Robin Riccio
20:00 - 21:30 Dirtcaps
21:30 - 22:30 Kenneth G
22:30 - 23:30 FeestDJRuud
Hosted by MC Boogshe