Partyflock
 
­

Dancetour opent Stadsfeesten Doetinchem

gepubliceerd door , op
Op donderdag 1 september opent Dancetour de 30ste edite van de Stadsfeesten. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps en Pep & Rash. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.

Vrijdag 26 augustus strijden vier jonge DJ's om de laatste plek op Dancetour. Dan vindt de DJ Clash finale plaats in Seqoia. De winnaar opent namelijk Dancetour op 1 september. Na de DJ Clash winnaar is het aan Danjah uit Doetinchem. Aansluitend draaien Pep & Rash, die sinds hun wereldhit Rumors de hele wereld over zijn gegaan. Dan komt de populaire DJ La Fuente. Hij staat bekent om zijn positieve zomerse muziekstijl. De avond wordt afgesloten door Dirtcaps, Het energieke duo draait van twerk tot trap en van hardstyle tot dance.

Dancetour Projects
Naast de Dancetour DJ Clash, waarin jonge DJ talenten uit Doetinchem en de regio het tegen elkaar opnemen, organiseert Dancetour de Mixperience. Dit is een DJ workshop voor jongeren met een beperking, ook dit jaar weer in samenwerking met de Regenboog. Ook lopen jongeren van het ROC stage bij Dancetour.