Partyflock
 
­

Nieuw Dancetourseizoen in zicht

gepubliceerd door , op
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.

Het seizoen 2013, waarin Dancetour haar tienjarig jubileum vierde, bracht een aantal verrassingen met zich mee en was een groot succes. Magchiel Koekkoek van Stichting Dancetour: 'In 2013 hebben we echt van alles voorbij zien komen. Temperaturen die verschilden van 5°C in Arnhem tot 30°C in Zwolle, de eerste indoor editie in Maastricht en zogenaamde 'surprise visits' van artiesten die niet op het programma stonden, maar wel even kwamen buurten. Hoe dan ook, het was constant feest. Dat maakt ons enthousiast en geeft ons de motivatie om onszelf in 2014 weer te overtreffen!'

Dancetour
Dancetour is uitgegroeid tot een landelijk platform met ruim 175.000 bezoekers en een online bereik van 2.5 miljoen. Bij dit gratis toegankelijke dance event geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ's als talenten en dat in je eigen stad. Dancetour staat voor 'Bringing people Together' en biedt naast 12 Dancetour evenementen ook de Pepsi DJ Clash competitie met 350 deelnemers, de Mixperience voor mensen met een beperking en virtuele stageplekken voor ROC studenten uit heel Nederland.

Aftrap op eerste Paasdag
Op zondag 20 april 2014 trapt Dancetour het nieuwe seizoen af in Arnhem. Ondermeer Yellow Claw, Bassjackers en Blasterjaxx zullen deze dag achter de draaitafels van het dance event verschijnen. Kijk voor alle steden en data op www.dancetour.nl.