Partyflock
 

Anno

op de kaart
afbeelding Anno
AdresGrote Markt 121
1315 JC
Almere
Nederland
SiteSite annoalmere.nl
E-mailinfo@annoalmere.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Anno via Booking.com.

Uitgaansagenda Anno

Laatste feest was op zaterdag 5 oktober 2019: Woelig
Elders
Laatste feest was op zaterdag 22 juni 2013: Latin Lovers, Grote Markt, Almere
Statistieken
236·feesten
geen·in de toekomst
236·in het verleden
1·feest elders
12·nieuwsberichten
2·video's
822·bezoekers · herkomst
470·unieke bezoekers
39Partyflockfans
7.9 KFacebooklikes
13·albumfoto's
5·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (319 stemmen)
Nieuws
Two brothers with one hell of a sound and they go by the name of Village Brothers, komen op zaterdag 30 november 2013 met hun superconcept House Rituals naar de enige echte hotspot van Almere: Club Anno!
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief: omcirkel 21 september 2013 in je agenda, want na meer dan een jaar te zijn weggeweest keert Funkadelic eenmalig terug naar 'The town where it all started' Almere.
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Phenomenal Deejays
17 juli 2012
Zaterdag 21 juli aanstaande staat alweer de derde editie van Phenomenal Deejays op het programma in Club Anno Almere. Phenomenal Deejays is een concept wat is uitgerold door de bedenkers van het succesvolle 'Funkadelic' en zal maandelijks terugkeren met elke keer een ander thema.
Op zaterdag 31 maart viert Funkadelic haar vierjarig bestaan in Almere in de populaire en altijd zo gezellige Club Anno.
Voor de tweede keer in Anno Almere op zaterdag 25 februari: Larin Lovers on Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht voor de tweede keer dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Latin Lovers on tour
29 oktober 2011
Op zaterdag 19 november trekt de Latin Lovers On Tour Karavaan richting Almere. De exclusieve locatie Anno zal op de avond dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de Palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. 2
Er is een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is...Op zaterdag 9 april 2011 viert Funkadelic haar driejarig bestaan in het populaire ANNO en het belooft een groot spektakel te worden. 5
Op zondag 29 augustus 2010 staat er wat moois te gebeuren op de Grote Markt in Almere. Het “Rembrandtplein” van Almere zal geheel in het teken staan van de 2e editie van “Funkadelic city festival The Afterparty”. 1
Op zaterdag 17 april is het groot feest in Almere. Funkadelic viert op deze dag haar 2 jarig bestaan en zal iedereen dik trakteren. De weg die Funkadelic de afgelopen 2 jaar heeft afgelegd is er een met meerdere hoogte punten. In 2008, het debuutjaar van Funkadelic stonden er maar liefst 5 succesvolle edities, waarvan meerdere volledig uitverkocht. Het publiek totaal verrast en vol enthousiasme snakte naar meer. 2

1 waardering

MegaBASs
Gewoon goed, soms wel een beetje warm!

5 opmerkingen

leuke tent, maar voor de mix-drankjes hoef je het niet te doen.­ er zit nauwelijks alcohol in....­
 
Jaaa, de dj draait daar altijd vet slecht, en iedereen staat stil en elkaar een beetje aan te gapen pff..­

En daar betaal je idd 6 euries voor 7up ipv Razz+­7up
 
supertent:D