Partyflock

Grote Markt

 

Grote Markt

op de kaart
AdresGrote Markt
1315
Almere
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Grote Markt via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Grote Markt
Laatste feest was op zaterdag 7 juni 2014: Festivally
Statistieken


x
11·feesten
geen·in de toekomst
11·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
253·bezoekers · herkomst
230·unieke bezoekers
1Partyflockfan
3·albumfoto's
goed·stemresultaat (112 stemmen)
Nieuws
Latin Lovers en Anno in Almere slaan op zaterdag 22 juni hun handen ineen voor het eerste echte grote Outdoor Festival op de Grote Markt in Almere: Latin Lovers Annohouse Festival! Met een indrukwekkend en vooral leuk podium zal Latin Lovers het bekendste plein voor de Anno aan alle hoge verwachtingen voldoen.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, het veelbesproken 'Funkadelic Indoor festival' zal dan plaatsvinden op de Grote Markt in Almere in een grote, geheel overdekte, tent. De laatste voorverkoop tickets zijn alleen verkrijgbaar via www.funkadelicevents.nl en landelijk via alle Free Recordshops.
Aanstaande zaterdag zal er na twee jaar wachten het succesvolle latin house evenement weer terug keren op de grote markt in Almere. Latin house experience zal dit jaar zijn opwachting maken met een geweldige line-up. Het festival zal plaats vinden in een grote overdekte tent op de grote markt en deze zal vanaf 18:00 open gaan om de opwachting te maken voor de beste dj's van Nederland! 3
Op zaterdag 2 juli zal na een 2 jaar wachten het succesvolle latin house evenement weer terug keren op de grote markt in Almere. Latin House Experience zal dit jaar zijn opwachting maken met een geweldige line-up.
Op zondag 29 augustus 2010 staat er wat moois te gebeuren op de Grote Markt in Almere. Het “Rembrandtplein” van Almere zal geheel in het teken staan van de 2e editie van “Funkadelic city festival The Afterparty”. 1