Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic city festival

gepubliceerd door , op
Op zondag 29 augustus 2010 staat er wat moois te gebeuren op de Grote Markt in Almere. Het “Rembrandtplein” van Almere zal geheel in het teken staan van de 2e editie van “Funkadelic city festival The Afterparty”.

Na het grote succes van vorig jaar en de totaal uitverkochte 2 Year indoor Anniversary in april, staat iedereen weer te trappelen om dit spektakel mee te maken. Dope artiesten, sexy entertainment, harde funky house beats en natuurlijk de aller lekkerste partypeoples is wat je zeker kan verwachten op deze dag.

De artiesten die de Funkadelic booth zullen betreden zijn niemand minder dan; Ladiesman “Erick E”, Mister Funky himself “Benny Rodrigues”, Dynamic duo “Vato Gonzalez & Mc Tjen”, Latin king “Rishi Romero”, Lucky Star “Alvaro”, The boys who are still Looking for Love “Delivio Reavon & Aaron Gill”, top producers “Crack ‘O' Donics”, Funkadelic resident “Enri-que”, Koningskoppel Chris Parker & Shane Cruz en supertalent MacLovin. De 2 heren die deze topartiesten vocaal zullen bijstaan zijn niemand minder dan Zawdi MC MC en Dimitri Nikita.

Verder zal “Fight Cancer”, een onderdeel van kwf Kankerbestrijding deze dag aanwezig zijn om te benadrukken dat je op een positieve manier kan bijdragen aan kankerbestrijding. Het motto die zij zullen uitdragen is: Love Life, Fight Cancer. Geniet van alles wat het leven te bieden heeft en realiseer je dat gezondheid lang niet altijd vanzelfsprekend is.

Het mag duidelijk zijn dat “Funkadelic city festival The Afterparty” wederom een groot spektakel gaat worden, die de echte partyfreak zeker niet mag missen. Om teleurstelling te voorkomen wordt er strikt aangeraden om je ticket in de voorverkoop te halen. Tickets in de vvk kosten maar €10,- en zijn verkrijgbaar via: Ticketmaster.nl, Free Recordshops, Grotere Postkantoren, Gwk's.

Clap your hands and stamp your feets, Funkadelic city festival The Afterparty is going to rock them funky house beats

1 opmerking

Leuk initiatief dat Fight Cancer gebeuren:D