Partyflock
 
­ Nederland

House Rituals on tour naar Anno

gepubliceerd door , op
House Rituals
18 oktober 2013
Two brothers with one hell of a sound and they go by the name of Village Brothers, komen op zaterdag 30 november 2013 met hun superconcept House Rituals naar de enige echte hotspot van Almere: Club Anno!

Na het grote succes van de Grand Opening en de part 2 in Panama Amsterdam hebben de Village Brothers zich dik in de kijker gespeeld binnen de dance scene. Verschillende locaties en promotors in binnen- en buitenland zijn zeer gecharmeerd van dit superduo en hebben zich inmiddels gemeld voor dit concept.

House Rituals wordt georganiseerd door het magische duo zelf, die hun eigen ritueel aan een ieder kenbaar wil maken. Rituelen zijn bepaalde gewoontes die door cultuur/achtergrond gevormd kunnen worden. Tijdens House Rituals willen de Village Brothers hun eigen energieke en opzwepende house sounds hoorbaar maken aan het publiek, wat tevens het ritueel is. Dit doen ze niet alleen. Tijdens de voorgaande edities kregen ze support van gerenommeerde namen in de scene zoals Lucien Foort, Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer, Fajah Lourens en Delivio Reavon & Aaron Gill.

Op 30 november worden ze bijgestaan door niemand minder dan:
  • Julian Jordan, deze 17-jarige jongeman is niet voor niets getipt door MTV Amerika als 'Artist to watch', zit bij hetzelfde management als Armin van Buuren en is tevens bekend geworden door zijn track 'Kangaroo' met Sander van Doorn!
  • Delivio Reavon & Aaron Gill, dit koningskoppel is niet meer weg te denken in de dance scene met boekingen op grote feesten als Mysteryland, Funkadelic, Dirty Dutch!
  • Mister Voodoo Derick Banks, deze dj/producer met releases op o.a. Defected, heeft beloofd voornamelijk zijn eigen tracks te laten horen!


Ook bij deze editie wordt er goed voor de dames gezorgd. Voor de eerste honderde dames staat er bij binnenkomst een goodybag klaar en kunnen ze alleen of samen met hun vriendinnen hun partymoment ter plaatse laten vastleggen door middel van een gratis professionele fotoshoot, door niemand minder dan A.R. Audhoe Photography. Heren, aan vrouwelijk schoon zal het zeker niet ontbreken, dus genoeg reden om hierbij aanwezig te zijn!

Deze 'on tour' editie van House Rituals heeft weer alle ingrediënten om er een onvergetelijke avond van te maken, dus het advies is dan ook om je tickets in de voorverkoop, bij koop tickets, te bemachtigen. In de voorverkoop zijn er maximaal 150 tickets beschikbaar gesteld voor slechts €10 welke toegang geeft voor 2 personen! Daarna is er alleen deurverkoop. Ben je met een groep van minimaal 4 personen dan is het ook mogelijk om 1 van de 6 exclusieve VIP tafels te reserveren inclusief champagne of een fles sterke drank en sushi. Voor prijzen, reserveringen en/of extra info, kan je mailen naar info@houserituals.nl