Partyflock
 

De Ven

op de kaart
AdresDe Ven
1981 LW
Spaarnwoude
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Ven via Booking.com.

Statistieken

22·feesten
4·in de toekomst
18·in het verleden
22·nieuwsberichten
27·video's
2939·bezoekers · herkomst
1801·unieke bezoekers
9Partyflockfans
15·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (546.2735 stemmen)

Nieuws

Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Festival The Promised Land Open Air 7th year anniversary. De 9de editie van The Promised Land Open Air, dat plaatsvindt op 8 juli, wordt extra bijzonder! Na 4 jaar keert The Promised Land terug op de Ven in Velsen Zuid 1
Op zaterdag 15 juni openden de poorten van de verlaten stad rond 13 uur en niet veel later betraden de eerste hardcore en hardstyle liefhebbers 'the abandoned city'. Met de vetste line-up uit de geschiedenis van de hardere stijlen hebben we Spaarnwoude op zijn grondvesten laten schudden tijdens de eerste editie van Immortality Outdoor.
Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Immortality Outdoor
29 april 2019
Heb je het nieuwe event Immortality Outdoor al voorbij zien komen? Zijn jij en je vrienden klaar om de 'abandon city' te verkennen? 7
De zesde editie van The Promised Land Open Air, dat plaatsvindt op 8 juni, wordt extra bijzonder! Het pinksterweekend staat bij recreatiegebied Spaarnwoude in het teken van techno, classics, acid en house voor '00.
Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80's, 90's en 00's festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger. 2
Dit wordt alweer de 4e editie van Full Moon Festival! Een heerlijk en intiem festival op een mooi festivalterrein op Spaarnwoude aan water. Er zullen weer 4 mooie stages komen die onder ander gehost worden door White Moon, Grotesque, Hard Moon & Red Moon. De Red Moon en Hard Moon areas zullen beide groter worden dan de jaren ervoor.
Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80's, 90's en 00's festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger.
The Promised Land
24 april 2018
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.

1 waardering

uligts
Afgelegen, geen taxi te krijgen, geen betaalbare hotels in de buurt.