Partyflock

De Ven

De Ven

AdresDe Ven
Spaarnwoude
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Ven via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Ven
217 bezoekers
Statistieken


x
4·feesten
1·in de toekomst
3·in het verleden
10·nieuwsberichten
5·video's
1097·bezoekers · herkomst
875·unieke bezoekers
2Partyflockfans · herkomst
5·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (616 stemmen)
Nieuws
Het terrein ligt er fantastisch bij, het weer ziet er goed uit en de laatste normal fase-2 tickets staan nu in de verkoop: Ticketshop. 10
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen. 1
Weet je nog? Housefeesten in verlaten loodsen en op bedauwde velden. Vlinders in je buik bij het opdoemen van de bas. 'One nation under a groove.' Urenlang doorknallen met je nieuwe beste vrienden. Dansen tot je erbij neerviel.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef GB, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard GB! 1
Volgende week zaterdag is Full Moon Festival in Spaarnwoude. De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 area's, lekker slenteren langs de kraampjes, een hapje eten, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige hippielook, circusstijl en indianenthema's. Je zal wanen in een sprookjesWonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Full Moon Festival wordt georganiseerd op een nieuwe locatie, De Ven in Spaarnwoude! Check wat de voordelen van deze locatie zijn en lees alles over de verschillende, voordelige, ticketopties!
Dit jaar brengt Full Moon Produkties het supergezellige, nieuwe festival naar een nog mooier terrein in Spaarnwoude. Zaterdag 4 juni zullen bij De Ven in Spaarnwoude, op een heel mooi terrein, 4 area's verrijzen tussen het groen langs het water. Alle area's worden gehost door een aantal zeer bekende organisaties en artiesten, een echt full festival gevoel! Dit keer ook een mooie VIP area met veel extra's als gratis toiletgebruik, vers fruit, candy, mooi uitzicht, aparte VIP-ingang en supermooi uitzicht op de stage en het festival.
White Moon was afgelopen zaterdag in The BOX een groot succes! Full Moon Produkties bedankt iedereen dat we er met z'n allen een geweldige avond van hebben gemaakt! Nu de aankomende feesten met nog vette kortingen!
Zaterdag 4 juni zullen de makers van Full Moon Produkties voor de tweede keer een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude. Op dit supermooie festivalterrein van Spaarnwoude zet Full Moon hier meerdere area's met verschillende populaire stijlen om de hele dag van te genieten. Deze keer zal Full Moon op het festival buiten de mainstagetent zorgen voor goed geluid om bij te dansen. 1