Partyflock
 
­

On June 15th, thousands of hardstyle and hardcore lovers united in Spaarnwoude and brought this city back to life!

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 juni openden de poorten van de verlaten stad rond 13 uur en niet veel later betraden de eerste hardcore en hardstyle liefhebbers 'the abandoned city'. Met de vetste line-up uit de geschiedenis van de hardere stijlen hebben we Spaarnwoude op zijn grondvesten laten schudden tijdens de eerste editie van Immortality Outdoor.

Mede door de prachtige mensen die er waren en de te gekke optredens was dit een knaller van een festival – dat belooft veel goeds voor de toekomst! Alle partyanimals konden genieten van knallende optredens van namen als Partyraiser (met een drie uur durende solo), N-vitral, Furyan, Bodyshock, Ncrypta, E-force en velen andere! Stage hosts Retaliator en Hardfestival stonden garant voor twee podia aan harde hits.

Zaterdag is wel gebleken dat echt niets zo intrigerend is als een stad waar jarenlang geen mens is geweest. Dat het 's ochtends geregend had, maakte dat het thema 'the abandoned city' alleen maar beter tot zijn recht kwam. Het leek echt een verlaten stad, met her en der wat autowrakken en tenten van de echte 'survivors'. De sfeer werd alleen maar beter toen de weergoden goed gezind bleken en in de loop van de middag hun zonnige licht over de stad lieten schijnen.

We'll be back next year! But first we're going rave elswhere
Na zo'n succesvolle eerste editie, komen we zeker volgend jaar weer terug met een vervolg van Immortality Outdoor. Tot die tijd zien we alle liefhebbers van de hardere stijlen graag terug op Immortality Indoor of op onze buitenstage van Heaven Outdoor.

Niets meer missen van Immortality en op de hoogte blijven van alle informatie rondom het volgende indoor of outdoor feest? Volg ons dan op Facebook en Instagram, daar delen we alles met je en daar vind je binnenkort ook de foto's van de laatste feesten terug.