Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw 80's, 90's en 00's festival in Velsen-Zuid met DJ Jean, Party Animals, Milli Vanilli en George Baker

gepubliceerd door , op
We Gaan Terug Festival
1 februari 2019
Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80's, 90's en 00's festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger.

We Gaan Terug Festival is niet alleen nieuw in Velsen-Zuid, het is tevens het eerste festival in de regio dat muziek uit de jaren 80's, 90's en 00' ten gehore brengt. De eerste zonovergoten editie van het festival vond vorig jaar plaats op het festivalterrein Thuishaven. Met de tweede editie wil de organisatie groter uitpakken. Daarom is gekozen voor een overstap naar De Ven in Velsen-Zuid. Niet eerder hebben er op een soortgelijk classics feest in deze regio zoveel bekende artiesten gestaan.

Meneer Kaktus
Het festival is verdeeld over vier area's. Guilty pleasures worden gedraaid door onder andere Milli Vanilli en de Party Animals. Coenio, Cor en Bonnie St. Claire verzorgen après-ski hits. Ook is er een stage waar bezoekers kunnen genieten van disco en funk. Een groep dj's draait tot slot als tribute de muziek van grote artiesten als Prince, Queen en David Bowie. De dag wordt gehost door niemand minder dan meneer Kaktus (Peter Jan Rens).

Naast je benen uit je lijf dansen, zijn er ook allerlei gekke activiteiten op het terrein te doen. Zo is er een disco caravan met ballenbak, waar bezoekers onder begeleiding zelf nummers kunnen draaien. Ook is er een kabouterhuis aanwezig waar je kunt karaoke zingen. Ga verder op de foto met Daimyo Jackson, de lookalike van Michael Jackson. Je kunt het zo gek niet bedenken, alle ingrediënten zijn aanwezig om weer even terug te gaan naar vroeger en zo met elkaar oude tijden te herleven. We Gaan Terug Festival wordt niks voor niks het gezelligste festival van Nederland genoemd.

Line-up

2 opmerkingen

Waarom wordt hier nu niet gewoon de echte organisatie genoemd? Dit is overduidelijk een PSG dingetje :(
Waarschijnlijk vanwege de negatieve ervaringen.