Partyflock
 

De Kube

op de kaart
afbeelding De Kube
AdresWaalbandijk 20 B
6541 AJ
Nijmegen
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Kube via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De Kube
Laatste feest was op zondag 16 april 2017: Het Foute Paasfeest
Statistieken


x
19·feesten
geen·in de toekomst
19·in het verleden
5·nieuwsberichten
17·video's
630·kliks
1232·bezoekers · herkomst
969·unieke bezoekers
46Partyflockfans
4.6 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (505 stemmen)
Nieuws
Urban music
21 januari 2017
Het is bijna zover! Vrijdag 27 januari 2017 wordt een memorabele dag in Nijmegen. Dit is de dag dat een afgeladen kube honigcomplex van 'top tot teen' zal trillen door de dansende mensen op het urban music festival!
Na vier compleet uitverkochte edities komt Urban Music Festival op breed verzoek naar Nijmegen. De plaats waar je moet zijn voor het grootste indoor festival van Nederland, is voor Nijmegen De Kube. Voor deze aangelegenheid zal het Honigcomplex op vrijdag 27 januari geheel worden omgetoverd in een waar Urban-walhalla. Niets anders dan de dikste live acts van Nederland zullen de revue passeren, samen met de hotste deejays van dit moment. Bij UMF brengen ze alleen het beste van het beste!
De wintertijd is ingegaan, de temperatuur zakt weer en de pepernoten vliegen over de toonbank: Winter is coming! Matrixx organiseert zowel op Eerste als Tweede Kerstdag een feest in De Kube in Nijmegen, zodat je jouw familieverplichtingen af kunt wisselen met een vet feest. Of misschien pak je ze gewoon allebei? 2
Het is alweer bijna november en dat betekent dat Nachtcollege alweer drie jaar bestaat! Ooit begonnen in de Barkode in Amsterdam als kleinschalig event, heeft dit house & techno concept zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een evenement met landelijke dekking. De donderdagavond heeft in Utrecht, Nijmegen, Groningen en Maastricht een nieuwe betekenis. Om te vieren dat Nachtcollege nu voor het derde jaar op rij kwaliteitsfeesten geeft door heel Nederland is gekozen om een Nederland tour te doen.
XXlerator XX-Mas 2015
23 oktober 2015
Op Eerste Kerstdag, vrijdag 25 december, keert XXlerator terug naar De Kube in het Honigcomplex te Nijmegen. Daar vieren ze Kerst met enkele van de béste euforische en melodische hardstyle acts van het moment. Geniet van je Kerst en zorg dat je dit niet mist!