Partyflock
 

Urban Music Festival

afbeelding Urban Music Festival
concept
Concept van & .
SiteSite urbanmusicfestival.nl
E-mailinfo@urbanmusicfestival.nl
AdresEindhoven
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramvimeo
Genres
urban

Uitgaansagenda Urban Music Festival

Laatste feest was op zondag 9 juni 2019: Urban Music Festival, Versuz, Hasselt
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
6·nieuwsberichten
10·video's
5·winacties
482·bezoekers
346·unieke bezoekers
33Partyflockfans
7.4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (75 stemmen)
Nieuws
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Urban music
21 januari 2017
Het is bijna zover! Vrijdag 27 januari 2017 wordt een memorabele dag in Nijmegen. Dit is de dag dat een afgeladen kube honigcomplex van 'top tot teen' zal trillen door de dansende mensen op het urban music festival!
Na vier compleet uitverkochte edities komt Urban Music Festival op breed verzoek naar Nijmegen. De plaats waar je moet zijn voor het grootste indoor festival van Nederland, is voor Nijmegen De Kube. Voor deze aangelegenheid zal het Honigcomplex op vrijdag 27 januari geheel worden omgetoverd in een waar Urban-walhalla. Niets anders dan de dikste live acts van Nederland zullen de revue passeren, samen met de hotste deejays van dit moment. Bij UMF brengen ze alleen het beste van het beste!
Na een dik uitverkochte eerste editie van het Urban Music Festival is het zaterdag 12 maart tijd voor de opvolger. Deze keer 'even bigger and better' met alleen maar toppers on stage! Waarom deze editie nog harder wordt?! Omdat de organisatie heeft naar haar bezoekers. Er is een line-up met maar liefst twaalf live artiesten/acts van de bovenste plank uit de urban scene in Nederland. Daarnaast de tien hotste deejays van dit moment en als dat nog niet genoeg is, hebben ze de dertien meest opvallende talenten uit de scene bij elkaar gebracht in de Fitzz Stage.
Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste urban indoor festival XXL dat Nederland ooit heeft gezien! De organisaties van Soixante Neuf en R&B Sunday hebben samen de vetste locatie van Eindhoven gestrikt: Het Klokgebouw. Hier zal Soixante Neuf samen met jou en vele andere party people op vrijdag 9 oktober helemaal los gaan, met alleen maar de dikste namen uit de scene! Verwacht een mega dikke XXL editie van formaat!